Euphoria

8.2 / 10
56 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

HBO-dramaserie Euphoria krijgt tweede seizoen

Euphoria is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie ging in juni in première en het eerste seizoen loopt nog tot 4 augustus. HBO heeft nu al besloten dat er een tweede seizoen gaat komen.

De serie is geschreven en geregisseerd door Sam Levinson. Euphoria volgt het waargebeurde verhaal over een tiener die buiten een club werd vermoord. De serie gaat over het leven van de andere tieners die lid zijn van de club, een jaar na de tragedie. Ze moeten ontsnappen aan drugs, seks en geweld in een poging om hun richting te vinden in een onzekere toekomst.

Actrice Zendaya Coleman, die in Euphoria de hoofdrol speelt, meldde eerder: “Dit is niet zomaar een luchtige tienerserie die je even bekijkt. Het is een rauw en eerlijk portret van verslaving, angst en de moeilijkheden van het leven vandaag. Er zijn scènes die erg indringend zijn. Kijk alleen als je denkt dat je het aankan.” Sam Levinson baseerde het personage dat Zendaya Coleman speelt op zijn eigen ervaring als verslaafde tiener.

Zendaya Coleman heeft onderstaand bericht geplaatst op Twitter:


Vorige aflevering
And Salt the Earth Behind You
And Salt the Earth Behind You
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Euphoria