Euphoria

8,0 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

HBO-dramaserie Euphoria krijgt tweede seizoen

Euphoria is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie ging in juni in première en het eerste seizoen loopt nog tot 4 augustus. HBO heeft nu al besloten dat er een tweede seizoen gaat komen.

De serie is geschreven en geregisseerd door Sam Levinson. Euphoria volgt het waargebeurde verhaal over een tiener die buiten een club werd vermoord. De serie gaat over het leven van de andere tieners die lid zijn van de club, een jaar na de tragedie. Ze moeten ontsnappen aan drugs, seks en geweld in een poging om hun richting te vinden in een onzekere toekomst.

Actrice Zendaya Coleman, die in Euphoria de hoofdrol speelt, meldde eerder: “Dit is niet zomaar een luchtige tienerserie die je even bekijkt. Het is een rauw en eerlijk portret van verslaving, angst en de moeilijkheden van het leven vandaag. Er zijn scènes die erg indringend zijn. Kijk alleen als je denkt dat je het aankan.” Sam Levinson baseerde het personage dat Zendaya Coleman speelt op zijn eigen ervaring als verslaafde tiener.

Zendaya Coleman heeft onderstaand bericht geplaatst op Twitter:


Vorige aflevering
The Next Episode
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Snowpiercer is een nieuwe Amerikaanse sciencefictionserie van de zender TBS. De serie gaat in première in 2020.
Vandaag, 16:00
Mayans MC (2018) is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. Op 3 september gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Black Lightning is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Het derde seizoen gaat van start op 21 oktober. De serie is buiten de Verenigde Staten te zien bij Netflix.
Vandaag, 14:00
The Flash (2014) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Op 8 oktober gaat het zesde seizoen van start. De serie is hier te zien bij Netflix.
Vandaag, 13:00
De animatieserie van FXX, Archer, krijgt een elfde seizoen dat in 2020 te zien zal zijn.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00