Euphoria

8,0 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

HBO-dramaserie Euphoria krijgt tweede seizoen

Euphoria is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie ging in juni in première en het eerste seizoen loopt nog tot 4 augustus. HBO heeft nu al besloten dat er een tweede seizoen gaat komen.

De serie is geschreven en geregisseerd door Sam Levinson. Euphoria volgt het waargebeurde verhaal over een tiener die buiten een club werd vermoord. De serie gaat over het leven van de andere tieners die lid zijn van de club, een jaar na de tragedie. Ze moeten ontsnappen aan drugs, seks en geweld in een poging om hun richting te vinden in een onzekere toekomst.

Actrice Zendaya Coleman, die in Euphoria de hoofdrol speelt, meldde eerder: “Dit is niet zomaar een luchtige tienerserie die je even bekijkt. Het is een rauw en eerlijk portret van verslaving, angst en de moeilijkheden van het leven vandaag. Er zijn scènes die erg indringend zijn. Kijk alleen als je denkt dat je het aankan.” Sam Levinson baseerde het personage dat Zendaya Coleman speelt op zijn eigen ervaring als verslaafde tiener.

Zendaya Coleman heeft onderstaand bericht geplaatst op Twitter:


Vorige aflevering
And Salt the Earth Behind You
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Expanse. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Nee, dit is geen column over de film The Good, the Bad and the Ugly. Dit keer wil ik het hebben over de serie van het jaarverkiezing en de nieuwste categorie beste acteur en actrice.
Vandaag, 14:00
Voor de seriefan en MijnSerie-liefhebber is er een geweldige nieuwe feature gemaakt. Je kunt vanaf nu heel makkelijk zien bij welke streaming-service een serie te zien is.
Vandaag, 13:00
5
Arrow is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie ging in première in oktober 2012.
Vandaag, 12:00
2
Lisa Joy en Jonathan Nolan, de makers van de populaire serie Westworld van HBO, gaan de futuristische dramaserie The Peripheral realiseren voor Amazon.
Vandaag, 11:00
Baby is een Italiaanse dramaserie van Netflix. De serie ging in première in november 2018 en in oktober 2019 kwam het tweede seizoen beschikbaar.
Vandaag, 10:00