Stranger Things

8.3 / 10
50 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Stranger Things blijkt ongekend succes

Stranger Things is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Op 4 juli zijn de acht afleveringen van het derde seizoen toegevoegd.

Nadat een jongetje is verdwenen, wordt in een kleine stad een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten, en een vreemd meisje. Het verhaal van de serie speelt zich in het derde seizoen af in de zomer van 1985, waarbij we verwijzingen naar The Goonies en Back to the Future zien. Het derde seizoen van Stranger Things begint vrolijk en licht, maar neemt al snel een duistere wending.

Het was al bekend dat de serie buitengewoon populair is. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat 40,7 miljoen huishoudingen inmiddels zijn gaan kijken naar het derde seizoen van Stranger Things. En 18,2 miljoen huishoudingen hebben het derde seizoen al compleet bekeken. Dat is een absoluut record voor een serie bij Netflix.

Vorige aflevering
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
03x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Expanse. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Nee, dit is geen column over de film The Good, the Bad and the Ugly. Dit keer wil ik het hebben over de serie van het jaarverkiezing en de nieuwste categorie beste acteur en actrice.
Vandaag, 14:00
Voor de seriefan en MijnSerie-liefhebber is er een geweldige nieuwe feature gemaakt. Je kunt vanaf nu heel makkelijk zien bij welke streaming-service een serie te zien is.
Vandaag, 13:00
5
Arrow is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie ging in première in oktober 2012.
Vandaag, 12:00
2
Lisa Joy en Jonathan Nolan, de makers van de populaire serie Westworld van HBO, gaan de futuristische dramaserie The Peripheral realiseren voor Amazon.
Vandaag, 11:00
Baby is een Italiaanse dramaserie van Netflix. De serie ging in première in november 2018 en in oktober 2019 kwam het tweede seizoen beschikbaar.
Vandaag, 10:00