Stranger Things

8.3 / 10
#61 top 100
50 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Stranger Things blijkt ongekend succes

Stranger Things is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Op 4 juli zijn de acht afleveringen van het derde seizoen toegevoegd.

Nadat een jongetje is verdwenen, wordt in een kleine stad een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten, en een vreemd meisje. Het verhaal van de serie speelt zich in het derde seizoen af in de zomer van 1985, waarbij we verwijzingen naar The Goonies en Back to the Future zien. Het derde seizoen van Stranger Things begint vrolijk en licht, maar neemt al snel een duistere wending.

Het was al bekend dat de serie buitengewoon populair is. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat 40,7 miljoen huishoudingen inmiddels zijn gaan kijken naar het derde seizoen van Stranger Things. En 18,2 miljoen huishoudingen hebben het derde seizoen al compleet bekeken. Dat is een absoluut record voor een serie bij Netflix.

Vorige aflevering
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
03x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Snowpiercer is een nieuwe Amerikaanse sciencefictionserie van de zender TBS. De serie gaat in première in 2020.
Vandaag, 16:00
Mayans MC (2018) is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. Op 3 september gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Black Lightning is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Het derde seizoen gaat van start op 21 oktober. De serie is buiten de Verenigde Staten te zien bij Netflix.
Vandaag, 14:00
The Flash (2014) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Op 8 oktober gaat het zesde seizoen van start. De serie is hier te zien bij Netflix.
Vandaag, 13:00
De animatieserie van FXX, Archer, krijgt een elfde seizoen dat in 2020 te zien zal zijn.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00