Friends

8.6 / 10
22 min
Komedie, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Friends verhuist in Amerika van Netflix naar streamingdienst HBO Max

Alle seizoenen van de serie Friends zijn momenteel te zien op Netflix, maar de serie zal in de Verenigde Staten vanaf het voorjaar van 2020 niet meer op de streamingdienst te bekijken zijn.

De komedieserie is dan te zien bij HBO Max, de nieuwe streamingdienst van WarnerMedia. Momenteel zijn alle tien de seizoenen van de serie Friends te bekijken bij Netflix. Dat blijft in Nederland overigens gewoon zo. "De rechten verschillen per land", vertelt woordvoerder Lenneke van der Waals van Netflix. "Voor de Benelux geldt dat Friends voorlopig gewoon op Netflix blijft staan."


Volgens bronnen van The Hollywood Reporter zou WarnerMedia het enorme bedrag van 425 miljoen dollar neertellen om de rechten van Friends vijf jaar te verwerven, en daarmee Netflix hebben overboden. Dat is wel opmerkelijk, want Friends is een komedieserie die tien seizoenen liep bij NBC en al in 2004 is afgesloten.

Naast Friends zal HBO Max series van de Amerikaanse zender The CW in zijn aanbod hebben en ook andere series die zijn gemaakt door WarnerMedia, zoals The Fresh Prince of Bel-Air en Pretty Little Liars.

Ook zal de dienst, net als Netflix, eigen originele series maken. Daartoe behoren onder meer een prequel van de horrorkomedie Gremlins en een serie die voortborduurt op het science fiction-verhaal Dune. Of HBO Max ook buiten de Verenigde Staten aangeboden gaat worden is nog onbekend.

Vorige aflevering
The Last One (2)
10x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Expanse. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Nee, dit is geen column over de film The Good, the Bad and the Ugly. Dit keer wil ik het hebben over de serie van het jaarverkiezing en de nieuwste categorie beste acteur en actrice.
Vandaag, 14:00
Voor de seriefan en MijnSerie-liefhebber is er een geweldige nieuwe feature gemaakt. Je kunt vanaf nu heel makkelijk zien bij welke streaming-service een serie te zien is.
Vandaag, 13:00
5
Arrow is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie ging in première in oktober 2012.
Vandaag, 12:00
2
Lisa Joy en Jonathan Nolan, de makers van de populaire serie Westworld van HBO, gaan de futuristische dramaserie The Peripheral realiseren voor Amazon.
Vandaag, 11:00
Baby is een Italiaanse dramaserie van Netflix. De serie ging in première in november 2018 en in oktober 2019 kwam het tweede seizoen beschikbaar.
Vandaag, 10:00