Another Life (2019)

-
60 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Eerste trailer van Netflix-serie Another Life

Another Life (2019) is een nieuwe Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie gaat in première op 25 juli 2019.

Another Life (2019) richt zich op astronaut Niko Breckinridge (Katee Sackhoff, Battlestar Galactica) die op zoek is naar buitenaardse intelligentie. Ze leidt een team van jonge mensen. Maar ze staan voor onvoorstelbaar gevaar en hun opdracht kan een eenrichtingsmissie blijken te zijn. Waarschijnlijk komen ze buitenaardse wezens tegen. Andere acteurs in de serie zijn Selma Blair, Justin Chatwin en Jessica Camacho.

Netflix heeft nu een trailer uitgebracht van de serie Another Life (2019).Aaron Martin, bekend van horrorserie Slasher, is de bedenker van Another Life (2019). Bij Netflix hopen ze dat het Battlestar Galactica-verleden van Sackhoff meteen een groot kijkerspubliek zal opleveren. Want de televisieserie van toen, die werd uitgezonden van 2004 tot 2009, is nog steeds populair. Het eerste seizoen van Another Life (2019) zal uit tien afleveringen bestaan.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Snowpiercer is een nieuwe Amerikaanse sciencefictionserie van de zender TBS. De serie gaat in première in 2020.
Vandaag, 16:00
Mayans MC (2018) is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. Op 3 september gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Black Lightning is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Het derde seizoen gaat van start op 21 oktober. De serie is buiten de Verenigde Staten te zien bij Netflix.
Vandaag, 14:00
The Flash (2014) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Op 8 oktober gaat het zesde seizoen van start. De serie is hier te zien bij Netflix.
Vandaag, 13:00
De animatieserie van FXX, Archer, krijgt een elfde seizoen dat in 2020 te zien zal zijn.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00