The Flintstones

7.5 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
6seizoenen/166afleveringen/1960 - 2015 
NetwerkABC
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min19602015 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:ABC
The Flintstones is een Amerikaanse animatieserie van de zender ABC. De serie ging in première op 30 september 1960.

The Flintstones speelt zich af in de steentijd, in het fictieve plaatsje Bedrock. Hierin leven uitgestorven dieren als mammoeten, dinosauriërs, pterosauriërs, sabeltandtijgers en dodo's samen met holbewoners. Daarbij ging men eraan voorbij dat dinosauriërs en pterosauriërs allang uitgestorven waren toen de mens op aarde verscheen.
Het bijzondere van de serie en een vaste bron van de humor, is dat allerlei aspecten die normaal waren in het Amerika van de jaren 60, maar volledig onbekend zijn in de prehistorie (denk aan televisie, auto, platenspeler, bowlingbaan, buitenwijk), in de fictieve wereld van de Flintstones wél voorkomen, zij het in steentijdvorm. Om de zaken een prehistorisch uiterlijk te geven, worden materialen als steen, hout en dierenvellen gebruikt. Een auto wordt bijvoorbeeld aangedreven met de voeten, en de krant bestaat uit een stenen tablet waarop letters zijn uitgehakt. Vaak maakt de technologie ook gebruik van dieren: een mammoet is door zijn slurf de waterkraan, de snavel van een vogel is de naald van een platenspeler, een Brontosaurus dient als bus of graafmachine en een pterodactylus als vliegtuig.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 28
Seizoen 2
0 / 32
Seizoen 3
0 / 28
Seizoen 4
0 / 26
Seizoen 5
0 / 26
Seizoen 6
0 / 26

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Flintstones.

Nieuws (5)

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst over en met dinosauriërs. Veel kijkplezier.
zo 3 mei
3
Saved by the Bell-schrijver en -bedenker Sam Bobrick is in een ziekenhuis in Los Angeles op 87-jarige leeftijd overleden aan een hartaanval.
15 okt 2019
Een nieuw design voor de website, Friends, Mindhunter, American Horror Story, Stranger Things, Another Life (2019) twee prijsvragen en nog veel meer nieuws deze week.
15 jul 2019