Star Trek: Picard

8.1 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
2seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkParamount+
2x1  3 Maart 2022Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min2020 - heden
Netwerk:Paramount+
Star Trek: Picard is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Paramount+. De serie ging in première op 23 januari 2020.

Star Trek: Picard zal plaatsvinden na de vernietiging van het Romulaanse Rijk. En het leven van Picard is daardoor radicaal veranderd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Recensies (3)

Star Trek: Picard - Seizoen 1

7

Star Trek: Picard - Seizoen 1

7.5

Populaire reacties (8)

avatar eagleye
8
24 jan 2020
Ik heb de eerste aflevering vanmiddag bekeken en ik vond het geweldig.Ben weliswaar een grote fan van alles wat met Star Trek van doen heeft en dat zal misschien mijn beeld beïnvloeden maar dat neemt niet weg dat ik aangenaam verrast ben. En het is nog maar de eerste aflevering. Patrick Stewart speelt erg goed vind ik. Een genot om naar te kijken.
Wat ik overigens niet begrijp is dat Jery Ryan tot nu toe al meer dan 50 stemmen heeft gekregen terwijl ze in de eerste aflevering helemaal niet speelt. En er is tot nu toe nog maar een aflevering uitgezonden.
avatar PeterGroot001
-
12 sep 2021
ik heb twee afleveringen gezien en vond vooral de beelden heel mooi. Wat moet ik eigenlijk hiervoor zien om het beter te begrijpen, want soms snapte ik er niet veel van,
bedankt voor de suggesties alvast.
Star Trek: Picard