Star Trek: Picard

8.1 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
2seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkParamount+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:44 min2020 - heden
Netwerk:Paramount+
Star Trek: Picard is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Paramount+. De serie ging in première op 23 januari 2020.

Star Trek: Picard zal plaatsvinden na de vernietiging van het Romulaanse Rijk. En het leven van Picard is daardoor radicaal veranderd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (3)

Star Trek: Picard - Seizoen 1

7

Star Trek: Picard - Seizoen 1

7.5

Nieuws (12)

Amazon Prime Video heeft de teasers gedeeld van Star Trek: Picard en Star Trek: Lower Decks. Daarin werd duidelijk dat de series over een tijdje beschikbaar zijn.
zo 18 april
Paramount+ deelt nieuwe Star Trek teasers, een premièredatum en vernieuwd een serie. Daarnaast bracht History Channel nieuws over een Star Trek documentaireserie.
di 6 april
3
Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
26 jan 2021
1

Populaire reacties (4)

8
24 jan 2020
Ik heb de eerste aflevering vanmiddag bekeken en ik vond het geweldig.Ben weliswaar een grote fan van alles wat met Star Trek van doen heeft en dat zal misschien mijn beeld beïnvloeden maar dat neemt niet weg dat ik aangenaam verrast ben. En het is nog maar de eerste aflevering. Patrick Stewart speelt erg goed vind ik. Een genot om naar te kijken.
Wat ik overigens niet begrijp is dat Jery Ryan tot nu toe al meer dan 50 stemmen heeft gekregen terwijl ze in de eerste aflevering helemaal niet speelt. En er is tot nu toe nog maar een aflevering uitgezonden.
-
26 jan 2020
promising.....