Alex

7.5 / 10
52 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2017 - heden
NetwerkViaplay
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Ziggo
Looptijd:52 min2017 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:Viaplay
Alex is een Zweedse misdaadserie van de zender Viaplay. De serie ging in première op 3 november 2017.

De serie volgt Alex Lento, een corrupte politieman. Bij een vuurgevecht schiet hij per ongeluk zijn partner neer. Alex besluit zijn leven te beteren, maar de gangster voor wie hij werkt wil hem niet laten gaan. Wanneer zijn zoon wordt ontvoerd slaan zijn stoppen door. Alex gaat het gevecht aan met iedere gangster die hem in de weg loopt. Ondertussen moet hij samenwerken met een nieuwe partner, die alles volgens het boekje doet. Deze partner is erop uit om Alex onderuit te halen…
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (2)

Alex - Seizoen 2 (DVD)

9

Alex - Seizoen 1 (DVD)

8

Nieuws (11)

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
ma 6 april
5
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
5 aug 2019
De Emmy Award-nominaties zijn bekend gemaakt, nieuwe series, antwoorden op de prijsvragen, 13 Reasons Why, Arrow, Fargo en Gossip Girl. Al het nieuws dat deze week is uitgekomen, inclusief het nieuws van Comic-Con San Diego, kun je weer hieronder vinden.
22 jul 2019

Populaire reacties (1)

8
08 aug 2019
Spijkergoede serie met prima acteurs

Vergelijkbare series

Homeland
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem