Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor tweede seizoen Netflix-serie Sacred Games

Sacred Games is een Indiase misdaadserie van Netflix. Op 15 augustus start het tweede seizoen.

Vorig jaar werd de Netflix Original-serie uit India gelanceerd en Sacred Games werd ontzettend goed ontvangen, getuige de uitstekende cijfers op IMDb en Rotten Tomatoes. Merkwaardig genoeg hebben de lezers van MijnSerie nog weinig interesse voor de misdaadserie. Slechts 104 leden volgen Sacred Games tot dusver.

De serie draait om Sartaj Singh (Saif Ali Khan), een veteraan bij de politie in Bombay, die een anonieme tip krijgt. Een onbekend persoon belooft hem de mogelijkheid om de beruchte topcrimineel Ganesh Gaitonde (Nawazuddin Siddiqui) op te pakken. Terwijl Singh zich verdiept in zijn doelwit, komt hij erachter dat zijn nieuwe missie deel uitmaakt van een veel groter geheel. Er is een namelijk samenzwering gaande die ver buiten de stad reikt en waar tevens spionnen, terroristen, politici en zelfs een Bollywood-ster bij betrokken zijn.

Sacred Games is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van auteur Vikram Chandra. In het tweede seizoen gaan we ook meer zien van Guruji (Pankaj Tripathi), die in het eerste seizoen werd geïntroduceerd als de 'derde vader' van Gaitonde. Onderstaande trailer voor het tweede seizoen is in enkele dagen al tien miljoen keer bekeken. Net als in het eerste seizoen is er ook in het tweede seizoen een goede mix van religieuze en politieke thema's.

Video on youtube
Vorige aflevering
Radcliffe
Radcliffe
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Sacred Games