The Flintstones

7.4 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Nieuwe tekenfilmserie The Flintstones in de maak

Een nieuwe animatieserie rond The Flintstones is momenteel in productie. Producenten zijn Warner Bros. Animation en Brownstone Productions, meldt Variety.

Het zou gaan om een geanimeerde serie voor volwassenen die op primetime moet worden uitgezonden. Het is een nieuwe serie waarin personages uit The Flintstones zijn te zien. Welk netwerk het gaat uitzenden is nog onbekend.

De serie The Flintstones was tussen 1960 en 1966 te zien op de Amerikaanse zender ABC. Daarna verschenen er nog wel wat specials. De tekenfilmserie rond Fred, Wilma en Pebbles Flintstone en hun buren Barney, Betty en Bamm-Bamm Rubble heeft 166 afleveringen.

The Flintstones speelt zich af in de steentijd, in het fictieve plaatsje Bedrock. Hierin leven uitgestorven dieren als mammoeten, dinosauriërs, pterosauriërs, sabeltandtijgers en dodo's samen met holbewoners. Daarbij ging men eraan voorbij dat dinosauriërs en pterosauriërs allang uitgestorven waren toen de mens op aarde verscheen.

Het bijzondere van de serie en een vaste bron van de humor, is dat allerlei aspecten die normaal waren in het Amerika van de jaren 60, maar volledig onbekend zijn in de prehistorie (denk aan televisie, auto, platenspeler, bowlingbaan, buitenwijk), in de fictieve wereld van de Flintstones wél voorkomen, zij het in steentijdvorm.

Vorige aflevering
The Story of Rocky's Raiders
06x26
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Expanse. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Nee, dit is geen column over de film The Good, the Bad and the Ugly. Dit keer wil ik het hebben over de serie van het jaarverkiezing en de nieuwste categorie beste acteur en actrice.
Vandaag, 14:00
Voor de seriefan en MijnSerie-liefhebber is er een geweldige nieuwe feature gemaakt. Je kunt vanaf nu heel makkelijk zien bij welke streaming-service een serie te zien is.
Vandaag, 13:00
5
Arrow is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie ging in première in oktober 2012.
Vandaag, 12:00
2
Lisa Joy en Jonathan Nolan, de makers van de populaire serie Westworld van HBO, gaan de futuristische dramaserie The Peripheral realiseren voor Amazon.
Vandaag, 11:00
Baby is een Italiaanse dramaserie van Netflix. De serie ging in première in november 2018 en in oktober 2019 kwam het tweede seizoen beschikbaar.
Vandaag, 10:00