The Flintstones

7.4 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Nieuwe tekenfilmserie The Flintstones in de maak

Een nieuwe animatieserie rond The Flintstones is momenteel in productie. Producenten zijn Warner Bros. Animation en Brownstone Productions, meldt Variety.

Het zou gaan om een geanimeerde serie voor volwassenen die op primetime moet worden uitgezonden. Het is een nieuwe serie waarin personages uit The Flintstones zijn te zien. Welk netwerk het gaat uitzenden is nog onbekend.

De serie The Flintstones was tussen 1960 en 1966 te zien op de Amerikaanse zender ABC. Daarna verschenen er nog wel wat specials. De tekenfilmserie rond Fred, Wilma en Pebbles Flintstone en hun buren Barney, Betty en Bamm-Bamm Rubble heeft 166 afleveringen.

The Flintstones speelt zich af in de steentijd, in het fictieve plaatsje Bedrock. Hierin leven uitgestorven dieren als mammoeten, dinosauriërs, pterosauriërs, sabeltandtijgers en dodo's samen met holbewoners. Daarbij ging men eraan voorbij dat dinosauriërs en pterosauriërs allang uitgestorven waren toen de mens op aarde verscheen.

Het bijzondere van de serie en een vaste bron van de humor, is dat allerlei aspecten die normaal waren in het Amerika van de jaren 60, maar volledig onbekend zijn in de prehistorie (denk aan televisie, auto, platenspeler, bowlingbaan, buitenwijk), in de fictieve wereld van de Flintstones wél voorkomen, zij het in steentijdvorm.

Vorige aflevering
The Story of Rocky's Raiders
06x26
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Snowpiercer is een nieuwe Amerikaanse sciencefictionserie van de zender TBS. De serie gaat in première in 2020.
Vandaag, 16:00
Mayans MC (2018) is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. Op 3 september gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Black Lightning is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Het derde seizoen gaat van start op 21 oktober. De serie is buiten de Verenigde Staten te zien bij Netflix.
Vandaag, 14:00
The Flash (2014) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Op 8 oktober gaat het zesde seizoen van start. De serie is hier te zien bij Netflix.
Vandaag, 13:00
De animatieserie van FXX, Archer, krijgt een elfde seizoen dat in 2020 te zien zal zijn.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00