Star Trek: Picard

-
60 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nieuwe afbeelding van serie Star Trek: Picard

CBS heeft een nieuwe afbeelding vrijgegeven van de nieuwe serie Star Trek: Picard.

Star Trek: Picard vindt plaats na de vernietiging van het Romulaanse Rijk. En het leven van Picard, gespeeld door Patrick Stewart, is daardoor radicaal veranderd.

De afbeelding toont een contemplatieve Jean-Luc Picard, gekleed in burgerkleding in plaats van zijn vertrouwde Starfleet-uniform. Hij staat aan de aan de rand van een wijngaard die zich uitstrekt naar de horizon. De lucht is majestueus in vuur en vlam van de ondergaande zon en glimmende torens van nabijgelegen steden en de horizon lijken te wenken met avontuur, maar Picard merkt het niet of maakt het niet uit. In plaats daarvan lijkt zijn neergeslagen blik aan de grond vergrendeld.

7891 StarTrekPicard

De serie Star Trek: Picard maakt zijn debuut tijdens Comic-Con International in San Diego op 20 juli. De serie wordt geproduceerd door CBS Television Studios in samenwerking met Kurtzman's Secret Hideout en Roddenberry Entertainment. Hanelle Culpepper regisseert de eerste twee afleveringen van de serie. CBS heeft nog niet gemeld vanaf welke datum de serie zal verschijnen in de Verenigde Staten.

Amazon Prime Video is de streamingservice voor de serie Star Trek: Picard in meer dan 200 landen en gebieden buiten de VS en Canada. Eind mei heeft Amazon al onderstaande trailer uitgebracht.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
11 jul 2019 16:09 -
Ik krijg hier steeds meer zin in. Hopelijk maken ze er iets moois van. De poster vind ik in ieder geval intrigerend.
Reageer

Laatste nieuws

Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 13:00
The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Anne with an E is een Canadese familieserie van de zender CBC die ook te zien is op Netflix. De serie ging in première in maart 2017.
Vandaag, 10:00
The 100 is een Amerikaanse sciencefictionserie van The CW. De serie ging van start in 2014 en inmiddels zijn er zes seizoenen verschenen, die hier te bekijken zijn bij Netflix.
Vandaag, 09:00