Star Trek: Picard

8.1 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nieuwe afbeelding van serie Star Trek: Picard

CBS heeft een nieuwe afbeelding vrijgegeven van de nieuwe serie Star Trek: Picard.

Star Trek: Picard vindt plaats na de vernietiging van het Romulaanse Rijk. En het leven van Picard, gespeeld door Patrick Stewart, is daardoor radicaal veranderd.

De afbeelding toont een contemplatieve Jean-Luc Picard, gekleed in burgerkleding in plaats van zijn vertrouwde Starfleet-uniform. Hij staat aan de aan de rand van een wijngaard die zich uitstrekt naar de horizon. De lucht is majestueus in vuur en vlam van de ondergaande zon en glimmende torens van nabijgelegen steden en de horizon lijken te wenken met avontuur, maar Picard merkt het niet of maakt het niet uit. In plaats daarvan lijkt zijn neergeslagen blik aan de grond vergrendeld.

7891 StarTrekPicard

De serie Star Trek: Picard maakt zijn debuut tijdens Comic-Con International in San Diego op 20 juli. De serie wordt geproduceerd door CBS Television Studios in samenwerking met Kurtzman's Secret Hideout en Roddenberry Entertainment. Hanelle Culpepper regisseert de eerste twee afleveringen van de serie. CBS heeft nog niet gemeld vanaf welke datum de serie zal verschijnen in de Verenigde Staten.

Amazon Prime Video is de streamingservice voor de serie Star Trek: Picard in meer dan 200 landen en gebieden buiten de VS en Canada. Eind mei heeft Amazon al onderstaande trailer uitgebracht.

Vorige aflevering
Et in Arcadia Ego (2)
Et in Arcadia Ego (2)
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
11 jul 2019 16:09 -
Ik krijg hier steeds meer zin in. Hopelijk maken ze er iets moois van. De poster vind ik in ieder geval intrigerend.
Reageer

Laatste nieuws

De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
Vandaag, 16:00
NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03