Star Trek: Picard

-
60 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nieuwe afbeelding van serie Star Trek: Picard

CBS heeft een nieuwe afbeelding vrijgegeven van de nieuwe serie Star Trek: Picard.

Star Trek: Picard vindt plaats na de vernietiging van het Romulaanse Rijk. En het leven van Picard, gespeeld door Patrick Stewart, is daardoor radicaal veranderd.

De afbeelding toont een contemplatieve Jean-Luc Picard, gekleed in burgerkleding in plaats van zijn vertrouwde Starfleet-uniform. Hij staat aan de aan de rand van een wijngaard die zich uitstrekt naar de horizon. De lucht is majestueus in vuur en vlam van de ondergaande zon en glimmende torens van nabijgelegen steden en de horizon lijken te wenken met avontuur, maar Picard merkt het niet of maakt het niet uit. In plaats daarvan lijkt zijn neergeslagen blik aan de grond vergrendeld.

7891 StarTrekPicard

De serie Star Trek: Picard maakt zijn debuut tijdens Comic-Con International in San Diego op 20 juli. De serie wordt geproduceerd door CBS Television Studios in samenwerking met Kurtzman's Secret Hideout en Roddenberry Entertainment. Hanelle Culpepper regisseert de eerste twee afleveringen van de serie. CBS heeft nog niet gemeld vanaf welke datum de serie zal verschijnen in de Verenigde Staten.

Amazon Prime Video is de streamingservice voor de serie Star Trek: Picard in meer dan 200 landen en gebieden buiten de VS en Canada. Eind mei heeft Amazon al onderstaande trailer uitgebracht.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
11 jul 2019 16:09 -
Ik krijg hier steeds meer zin in. Hopelijk maken ze er iets moois van. De poster vind ik in ieder geval intrigerend.
Reageer

Laatste nieuws

Snowpiercer is een nieuwe Amerikaanse sciencefictionserie van de zender TBS. De serie gaat in première in 2020.
Vandaag, 16:00
Mayans MC (2018) is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. Op 3 september gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Black Lightning is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Het derde seizoen gaat van start op 21 oktober. De serie is buiten de Verenigde Staten te zien bij Netflix.
Vandaag, 14:00
The Flash (2014) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Op 8 oktober gaat het zesde seizoen van start. De serie is hier te zien bij Netflix.
Vandaag, 13:00
De animatieserie van FXX, Archer, krijgt een elfde seizoen dat in 2020 te zien zal zijn.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00