Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuw design online!

Nieuw design online!

Vandaag is er een nieuw design van de website live gezet. De twee grootste veranderingen zijn de serie informatie pagina en het submenu.
Serie informatie pagina
Het ontwerp van de serie informatie pagina stamt alweer uit 2015, en was daarom toe aan een opfrisbeurt. Het oude design bestond uit blokken en was erg smal. Hierdoor voelde het wat 'propperig'. Het nieuwe design werkt niet meer met blokken maar maakt gebruik van de hele breedte van de pagina. Hierdoor kan alles veel ruimer worden opgezet en oogt het rustiger. Het nieuwe design is uiteraard ook mobiel-vriendelijk en het lijkt nu veel meer op het design van de app. Voor de Premium leden is het nu niet meer mogelijk om je eigen indeling te maken voor de serie informatie pagina. Deze functie werd sowieso niet veel gebruikt en we hebben geprobeerd om de indeling voor iedereen zo optimaal mogelijk te maken.

Het nieuwe design:
Nieuw design

Het oude design:
Oude design

Submenu
Een verandering die voor de hele website gevolgen heeft, omdat het submenu op veel pagina's wordt toegepast. Het probleem met het submenu was dat veel mensen er overheen keken en het navigeren tussen pagina's daardoor lastig was. Nu hebben we het submenu losgetrokken van het hoofdmenu en prominenter op de pagina gezet. Hierdoor wordt het navigeren op de website een stuk gemakkelijker gemaakt. Op een serie informatie pagina is goed te zien hoe dit submenu werkt.

Suggesties
Onder elke serie informatie pagina staan een aantal seriesuggesties om je te helpen meer series te ontdekken die bij jou passen. We hadden helaas niet van elke serie suggesties, dus konden we dit niet overal tonen. Om dit op te lossen hebben we een script geschreven dat altijd minimaal tien suggesties toont. Er zit een pagina achter waar je alle suggesties kunt bekijken. Om je mede serie-fans te helpen met het vinden van leuke series kun je stemmen uitbrengen op de beste suggesties, zo worden de suggesties steeds beter.

De MijnSerie app
De app heeft nog geen design update gehad maar deze zal net als de website een opfrisbeurt krijgen, zodat ze nog meer op elkaar zullen lijken, zodat je als bezoeker dezelfde ervaring op verschillende devices hebt.

We hopen dat jullie blij zijn met de updates. We staan altijd open voor feedback.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (18)

sarlottje
8 juli 2019, 17:30
Het ziet er nu rustiger uit, wel vind ik het lettertype van de series aan de linkerkant op de homepage een beetje vierkant. De lettergroote aan de rechterkant van de homepage over de nieuwsbrieven weer wat klein en ook vind ik dat er wat veel wit ruimte is tussen de woorden. Maar dat is mijn mening :) Verder TOP!
0
Lange
9 juli 2019, 09:07
Bedankt voor de feedback! Heb de sidebar nu aangepast op de homepage.
0
mg00079
8 juli 2019, 19:03
de reacties links op de homepage komen nu enorm in de verdrukking, je ziet een stuk minder dan voorheen helaas!
0
sarlottje
8 juli 2019, 19:29
zelf gebruik ik de reacties eigenlijk niet, je kunt deze balk dan ook wegklikken, maar als je ze wel gebruikt, is daar wel erg weinig ruimte voor inderdaad
0
Lange
9 juli 2019, 09:08
Bedankt voor de feedback! Heb de sidebar nu aangepast op de homepage. Er is nu meer ruimte.
0
Arjensky
9 juli 2019, 00:09
Ik was waarschijnlijk één van de weinigen die de seriepagina zelf ingedeeld hadden en ik moet hier even aan wennen :)
Een paar kleine opmerkingen:
Zelf had ik de acteurs onder de beschrijving gezet, omdat het voor mij meer om het verhaal draait dan om de acteurs. Bovendien zit je dan bij series waar van weinig acteurs een foto is niet gelijk tegen een rijtje grijze plaatjes aan te kijken.
Daaronder staan alle seizoenen met een koppeling naar "meer seizoenen" maar die gaat (terecht) naar de afleveringenpagina. Andere naam geven?
Daarnaast staat bij statistieken een koppeling naar "meer statistieken' maar die werkt bij mij niet. Is waarschijnlijk dezelfde koppeling als bovenin de pagina maar toch.
0
Lange
9 juli 2019, 09:08
Bedankt voor je feedback. Heb de punten aangepast en staan online :-)
1
JanWillemK
9 juli 2019, 09:17
Ziet er goed uit. Ik vind de tabbladen een goede aanvulling! Wel jammer dat de pagina opnieuw moet worden geladen als je er op klikt maar ik snap waarom dat zo is.

Ik vind de afbeelding onderaan de seriespagina ook erg tof! Wel zou het gaaf zijn als ik de optie zou hebben om tussen alle afbeeldingen te "switchen" die bij TheTVDB bekend zijn. Nu ververst het plaatje alleen wanneer je de pagina herlaad.
0
Lange
9 juli 2019, 09:39
Het is de bedoeling dat de tabbladen straks niet meer refreshen, echter is dit nogal wat meer werk. Heb er eerst voor gekozen om het zo te doen.

Het switchen tussen de afbeeldingen zou inderdaad een leuke feature zijn! Ik ga dit op de todo lijst zetten.
1
TnTNL
9 juli 2019, 12:15
Ik vind het nieuwe desing heel strak, mooi werk!
Bij de serie suggesties gaat het wel een beetje mis n.m.i. Ineens staan er >50 suggesties bij elke serie waarbij ik bij 90% denk "waar is dat op gebaseerd?"
0
Lange
9 juli 2019, 13:01
Dankjewel! Ja in het begin is het niet helemaal goed gegaan. Moet nog kijken hoe ik het anders gaan doen. Nu staan iig wel overal suggesties ;-)
1
TnTNL
9 juli 2019, 15:42
Haha, ben benieuwd wat het gaat worden. Voor nu laat ik me lekker verassen: een sushi restaurant binnen lopen en een menu kaart met verschillende soorten pizza's krijgen heeft ook zijn charmes =P
0
TnTNL
17 juli 2019, 14:50
Kunnen we binnenkort ook zelf weer suggesties toevoegen?
0
Lange
17 juli 2019, 15:43
Dit kan nog steeds via de app. Dit zal uiteindelijk ook weer toegevoegd op de website.
0
CieJ
11 juli 2019, 19:19
Nieuwe site is mooi, maar ik mis de handige link bovenaan om meteen naar je series te gaan, nu moet je veel meer scrollen.
0
Lange
12 juli 2019, 11:16
Je bedoelt de lijst van je favorieten? Die staat inderdaad niet meer in de bovenste balk. Als je op je profiel klikt, dan op lijsten, ben je er. Is inderdaad iets meer klikken.
0
Henk327
13 juli 2019, 14:20
Ik mis ook de link om meteen naar de lijst van je favorieten te gaan... :(
0
Nienkepiene
15 juli 2019, 11:35
Ik vind de submenu's een hele goede toevoeging!

Echter was ik verder toch meer fan van het oude design. Alles is nu zo groot dat je veel moet scrollen en niet echt meer een overzicht hebt van de pagina, zeker op mijn kleine laptopscherm. Als ik bijvoorbeeld langs de recensies scroll zijn de grote afbeeldingen daarvan het enige wat op mijn scherm past. Die afbeeldingen zijn voor mij dus een beetje overdreven groot.

Als ik zo de reacties lees, lijk ik wel de enige te zijn die er zo over denkt
0
Log in om een reactie achter te laten