The Society

7.7 / 10
58 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Society krijgt tweede seizoen bij Netflix

The Society is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Het eerste seizoen van tien afleveringen is te zien sinds 10 mei 2019.

De serie werd goed ontvangen met een 7,1 op IMDb na ruim 10.000 stemmen. Netflix heeft nu al besloten dat er een tweede seizoen zal volgen. Een groep tieners worstelt in The Society om te overleven nadat ze op mysterieuze wijze zijn getransporteerd naar een replica van hun rijke stad zonder spoor van hun ouders. Dat betekent in eerste instantie een heleboel lol en gefeest, maar er zit ook een keerzijde aan die vrijheid. Er moet namelijk een nieuwe en ook eerlijke gemeenschap gesticht worden, terwijl er tevens jongeren zijn die vinden dat inmiddels het recht van de sterkste geldt.


Het tweede seizoen van The Society zal in 2020 verschijnen. Chris Keyser, die de serie heeft bedacht, zal ook zijn medewerking verlenen aan het vervolg. Later dit jaar zullen de opnames plaatsvinden, zo heeft Variety gemeld. Het is nog niet bekend of alle castleden terugkeren. In de serie zijn er rollen voor onder meer Kathryn Newton, Gideon Adlon en Sean Berdy.

Vorige aflevering
How It Happens
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Snowpiercer is een nieuwe Amerikaanse sciencefictionserie van de zender TBS. De serie gaat in première in 2020.
Vandaag, 16:00
Mayans MC (2018) is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. Op 3 september gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Black Lightning is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Het derde seizoen gaat van start op 21 oktober. De serie is buiten de Verenigde Staten te zien bij Netflix.
Vandaag, 14:00
The Flash (2014) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Op 8 oktober gaat het zesde seizoen van start. De serie is hier te zien bij Netflix.
Vandaag, 13:00
De animatieserie van FXX, Archer, krijgt een elfde seizoen dat in 2020 te zien zal zijn.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00