The Society

7.6 / 10
58 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Society krijgt tweede seizoen bij Netflix

The Society is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Het eerste seizoen van tien afleveringen is te zien sinds 10 mei 2019.

De serie werd goed ontvangen met een 7,1 op IMDb na ruim 10.000 stemmen. Netflix heeft nu al besloten dat er een tweede seizoen zal volgen. Een groep tieners worstelt in The Society om te overleven nadat ze op mysterieuze wijze zijn getransporteerd naar een replica van hun rijke stad zonder spoor van hun ouders. Dat betekent in eerste instantie een heleboel lol en gefeest, maar er zit ook een keerzijde aan die vrijheid. Er moet namelijk een nieuwe en ook eerlijke gemeenschap gesticht worden, terwijl er tevens jongeren zijn die vinden dat inmiddels het recht van de sterkste geldt.


Het tweede seizoen van The Society zal in 2020 verschijnen. Chris Keyser, die de serie heeft bedacht, zal ook zijn medewerking verlenen aan het vervolg. Later dit jaar zullen de opnames plaatsvinden, zo heeft Variety gemeld. Het is nog niet bekend of alle castleden terugkeren. In de serie zijn er rollen voor onder meer Kathryn Newton, Gideon Adlon en Sean Berdy.

Vorige aflevering
How it Happens
How it Happens
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Society