The Society

7.6 / 10
58 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Society krijgt tweede seizoen bij Netflix

The Society is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Het eerste seizoen van tien afleveringen is te zien sinds 10 mei 2019.

De serie werd goed ontvangen met een 7,1 op IMDb na ruim 10.000 stemmen. Netflix heeft nu al besloten dat er een tweede seizoen zal volgen. Een groep tieners worstelt in The Society om te overleven nadat ze op mysterieuze wijze zijn getransporteerd naar een replica van hun rijke stad zonder spoor van hun ouders. Dat betekent in eerste instantie een heleboel lol en gefeest, maar er zit ook een keerzijde aan die vrijheid. Er moet namelijk een nieuwe en ook eerlijke gemeenschap gesticht worden, terwijl er tevens jongeren zijn die vinden dat inmiddels het recht van de sterkste geldt.


Het tweede seizoen van The Society zal in 2020 verschijnen. Chris Keyser, die de serie heeft bedacht, zal ook zijn medewerking verlenen aan het vervolg. Later dit jaar zullen de opnames plaatsvinden, zo heeft Variety gemeld. Het is nog niet bekend of alle castleden terugkeren. In de serie zijn er rollen voor onder meer Kathryn Newton, Gideon Adlon en Sean Berdy.

Vorige aflevering
How It Happens
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Expanse. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Nee, dit is geen column over de film The Good, the Bad and the Ugly. Dit keer wil ik het hebben over de serie van het jaarverkiezing en de nieuwste categorie beste acteur en actrice.
Vandaag, 14:00
Voor de seriefan en MijnSerie-liefhebber is er een geweldige nieuwe feature gemaakt. Je kunt vanaf nu heel makkelijk zien bij welke streaming-service een serie te zien is.
Vandaag, 13:00
5
Arrow is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie ging in première in oktober 2012.
Vandaag, 12:00
2
Lisa Joy en Jonathan Nolan, de makers van de populaire serie Westworld van HBO, gaan de futuristische dramaserie The Peripheral realiseren voor Amazon.
Vandaag, 11:00
Baby is een Italiaanse dramaserie van Netflix. De serie ging in première in november 2018 en in oktober 2019 kwam het tweede seizoen beschikbaar.
Vandaag, 10:00