Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Acteur Cameron Boyce (20) overleden

Acteur Cameron Boyce is op twintigjarige leeftijd overleden, bevestigt zijn familie aan ABC News.

"Het is met een zwaar hart dat we bekend moeten maken dat we deze ochtend Cameron zijn verloren", liet een woordvoerder van de familie zondag in een verklaring weten. Volgens de woordvoerder overleed de twintigjarige acteur in zijn slaap nadat hij een aanval kreeg. Boyce zou lijden aan een ziekte waarvoor hij in behandeling was.


Cameron Boyce

De Amerikaanse acteur maakte op negenjarige leeftijd zijn debuut in de horrorfilm Mirrors (2008). Twee jaar later was hij te zien in Grown Ups, waarin hij een van de kinderen van hoofdrolspeler Adam Sandler speelde.

Boyce brak door bij het grote publiek met zijn rol in de Disney-serie Jessie, waarin hij van 2011 tot en met 2015 vier seizoenen lang de rol van Luke Ross speelde.
Dit jaar zal hij nog te zien zijn in de HBO-serie Mrs. Fletcher, waarvoor de opnames al gemaakt zijn.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_blanc
13 jul 2019 03:57 -
Heel veel sterkte voor alle nabestaanden!
Reageer

Laatste nieuws

Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Gisteren, 14:00
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Gisteren, 13:00
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Gisteren, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Gisteren, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
vrijdag, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
vrijdag, 13:00
6