Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 15

Weekoverzicht 15

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 8 tot en met 14 april voor je op een rijtje gezet.

Datums Series


Fleabag


Amazon Prime Video heeft laten weten heeft laten weten dat het tweede seizoen van de komedieserie Fleabag te zien is vanaf 17 mei.

The Hills: New Beginnings


30 juni is de datum waarop de reboot van de populaire realityserie The Hills van start gaat bij MTV in Nederland. Dat maakte de zender maandag bekend.

Lucifer


Lucifer is een Amerikaanse misdaadserie van Netflix (voorheen FOX). De serie ging in première in januari 2016. Netflix heeft bekend gemaakt dat het vierde seizoen te zien is vanaf 8 mei.

Mistressess (US)


Mistresses (US) is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie bestaat uit vier seizoenen die tussen 2013 en 2016 werden uitgezonden. Bij Ziggo kan de kijker alle seizoenen van de serie vanaf mei zien.

Nieuwe Buren


Het vierde seizoen van de thrillerserie Nieuwe Buren is vanaf vrijdag 10 mei bij Videoland te zien.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


- week 15 (8 – 11 april) en weekeinde 15 (12 – 14 april)
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week en het weekeinde.

Veronica Mars


Veronica Mars is een Amerikaanse misdaadserie. De serie ging van start in 2004 en stopte in 2007 bij The CW. Vanaf 26 juli 2019 verschijnt er een vierde seizoen, maar nu bij Hulu.

Nieuwe Series


Cannes Confidential


Chris Murray, de schrijver van Midsomer Murders, werkt momenteel aan de nieuwe serie Cannes Confidential.

The Dropout


Hulu werkt aan een nieuwe korte serie met als titel The Dropout.

Hawkeye


Disney+, de nieuwe streamingservice van Disney die eind dit jaar wordt gelanceerd, is bezig met het ontwikkelen van een serie gebaseerd op het Marvel Hawkeye-personage, met Jeremy Renner als hoofdrolspeler.

Lake Success


De Amerikaanse zender HBO werkt aan de ontwikkeling van de serie Lake Succes. De korte serie is gebaseerd op het boek van Gary Shteyngart.

Lisey’s Story


Apple heeft besloten de thrillerserie Lisey's Story te laten produceren. Er komen acht afleveringen van een uur.

Monsters at Work


Er komt een vervolg op de succesvolle speelfilm Monsters, Inc. uit 2001. Maar dan in de vorm van een televisieserie met als titel Monsters at Work, zo heeft Disney gemeld.

NPO 1 naamlozeserie


De publieke omroep komt met een nieuwe, dagelijkse dramaserie van 25 afleveringen van elk drie kwartier op de vroege avond van NPO 1.

The Plot Against America


HBO heeft gemeld dat de productie begint van The Plot Against America, een zesdelige miniserie gebaseerd op de roman uit 2004 van wijlen Philip Roth.

The Swarm


Alan Taylor, de regisseur van de serie The Sopranos, gaat de thrillerserie The Swarm regisseren, een project van Game of Thrones-producer Frank Doelger.

Spin-off


The Walking Dead spin-off


De populaire AMC-serie The Walking Dead krijgt na Fear The Walking Dead nog een spin-off, zo meldt Variety.

Gecancelde Series


Future Man


Future Man is een Amerikaanse actieserie van Hulu. De serie ging in première in november 2017 en er komt een derde seizoen, hoewel er nog geen lanceerdatum bekend is. En een vierde seizoen zal er niet gaan komen.

Preacher


Preacher is een Amerikaanse fantasieserie van de zender AMC. De serie ging in première in 2016. Er komt later dit jaar nog een vierde seizoen en dat zal tevens het laatste seizoen zijn.

Vernieuwde Series


Anne+


De dramaserie ANNE+ krijgt na het korte debuutseizoen op YouTube en NPO3.nl een tweede seizoen bij BNNVARA op NPO 3.

Barry


Barry is een Amerikaanse komedieserie van de zender HBO. Momenteel is het tweede seizoen bezig. HBO heeft nu al aangekondigd dat er een derde seizoen gaat komen.

Blue Bloods


Blue Bloods is een Amerikaanse politieserie van de zender CBS. De serie loopt al sinds 2010 en er is besloten dat er een tiende seizoen zal volgen.

Good Girls


NBC heeft aangekondigd dat de komische dramaserie Good Girls zal terugkeren met een derde seizoen. Het tweede seizoen is nu nog bezig en er was onzekerheid over een vervolg.

Hanna


Hanna is een Amerikaanse dramaserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première op 28 maart 2019. Het eerste seizoen heeft acht afleveringen. Nu is de serie vernieuwd met een tweede seizoen.

Killing Eve


Killing Eve is een Amerikaanse thrillerserie van BBC America, in de VS te zien bij AMC. De serie ging in première in april 2018. Het tweede seizoen is gestart op 7 april 2019. Nu is er een derde seizoen aangekondigd.

NCIS


CBS heeft een zeventiende seizoen besteld van zijn misdaadserie NCIS voor het uitzendseizoen 2019-2020.

Afleveringen


Grey’s Anatomy & Station 19


ABC heeft bekend gemaakt dat er in mei opnieuw een cross-over zal verschijnen van de series Station 19 en Grey's Anatomy.

Casting Nieuws


The Crown


The Crown is een Engelse historische dramaserie van Netflix. De serie ging in première in 2016 en later dit jaar is het derde seizoen te zien. Er is bekend gemaakt wie prinses Diana gaat spelen.

Perry Mason


Actrice Tatiana Maslany, bekend van Orphan Black, krijgt een hoofdrol tegenover Matthew Rhys in de korte serie Perry Mason van HBO.

Titans (2018)


Titans (2018) is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. Dit najaar zal het tweede seizoen verschijnen. Er is een bekende acteur aan de castinglijst toegevoegd.

Westworld


Westworld is een Amerikaans sciencefictionserie van de zender HBO. De serie ging van start in oktober 2016 en momenteel wordt er gewerkt aan een derde seizoen. Actrice Lena Waithe zal daarin te zien zijn.

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


Disney+


De nieuwe streamingservice van Disney die moet concurreren met Netflix gaat in de VS in november van start. Europa zal op zijn vroegst in 2020 kunnen beschikken over Disney+.

Overlijdensberichten


Gaston van Erven


De toneel- en televisie-acteur Gaston van Erven is vrijdag op 75 jarige leeftijd in zijn woonplaats Den Haag plotseling overleden, heeft de familie zondag laten weten.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


Game of Thrones


"Ik herinner me mijn eerste dag op de set, oh mijn God, ik viel af van een f**king horse", geeft Game of Thrones-actrice Emilia Clarke toe in een nieuwe video.

MijnSerie nieuws


Column


- Uitgelicht: Slechte tijden voor Goede Tijden, Slechte Tijden
Afgelopen vrijdag was de 6000e uitzending te zien van de serie Goede Tijden, Slechte Tijden. De extra lange aflevering was grotendeels gefilmd in Lapland en RTL 4 hoopte hiermee extreem veel kijkers te trekken.

Kijkcijfers: Week 14


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 1 tot en met 7 april in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht april 2019 die in week 16 van start of in première zullen gaan.

-

Maandag 15 april


20.30 – Travel Man: 48 Hours in… - Seizoen 9 (Channel 4)
20.40 – De Noodcentrale – Seizoen 3 (Eén)
21.00 – Not Going Out – Seizoen 10 (BBC One)
22.00 – American Dad! – Seizoen 16 (TBS)

-

Dinsdag 16 april


21.00 – Trust Me (2017) – Seizoen 2 (BBC One)
22.00 – Chopped – Seizoen 42 (Food Network)
22.00 – First Dates – Seizoen 12 (Channel 4)

-

Woensdag 17 april


20.00 – Location, Location, Location – Seizoen 25 (Channel 4)
21.00 – The Amazing Race – Seizoen 31 (CBS)
22.00 – Wheeler Dealers – Seizoen 17 ( Discovery Channel)

-

Donderdag 18 april


Random Shit – Serie première (Videoland)

-

Vrijdag 19 april


De Fabeltjeskrant – Seizoen 1 (Netflix)
The New Negroes – Serie première (Comedy Central)
Selection Day – Seizoen 2 (Netflix)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten