Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Perry Mason voegt bekende actrice toe aan castinglijst

Actrice Tatiana Maslany, bekend van Orphan Black, krijgt een hoofdrol tegenover Matthew Rhys in de korte serie Perry Mason van HBO.

Perry Mason is geschreven door Rolin Jones en Ron Fitzgerald. De serie speelt zich af in 1932 in Los Angeles. Terwijl de rest van het land herstelt van de grote depressie, is deze stad booming. De serie gaat over de legendarische strafrechtadvocaat Perry Mason, gespeeld door Matthew Rhys. Hij krijgt een sensationele opdracht en probeert die succesvol uit te voeren.


Tatiana Maslany

Tatiana Maslany speelt de predikante Alice, die drie preken per dag verzorgt voor een hongerige gemeente en een groot radiopubliek bereikt. Alice heeft grote macht als ze spreekt, en is van plan om dat te gebruiken op manieren die alleen zij kan kennen.

CBS heeft al eerder een dramaserie gemaakt met als titel Perry Mason. Die was te zien tussen 1957 en 1966 en ging over dezelfde advocaat.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
17 apr 2019 07:40 -
Kijk eens aan, 2 geweldige acteurs. I'm in!
Reageer

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
3
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorie├źn. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1