Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (15)

Populairste series afgelopen week (15)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Blacklist

Er hebben 771 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Grey's Anatomy

Er hebben 703 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het vijftiende seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor De Luizenmoeder

Er hebben 620 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van De Luizenmoeder. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Op plek vier staat The Walking Dead

Er hebben 499 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Walking Dead. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


En op de vijfde plek staat Shadowhunters

Er hebben 416 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Shadowhunters. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten