Westworld

8.2 / 10
58 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Lena Waithe krijgt rol in HBO-serie Westworld

Westworld is een Amerikaans sciencefictionserie van de zender HBO. De serie ging van start in oktober 2016 en momenteel wordt er gewerkt aan een derde seizoen. Actrice Lena Waithe zal daarin te zien zijn.

De serie speelt zich af in het fictieve Westworld, een technologisch geavanceerd themapark, dat volledig wordt bevolkt door androïden. Zij vervullen de wensen van de bezoekers, die veel geld moeten betalen om in het park aanwezig te zijn.

Actrice Lena Waithe (die ook bij andere series werkt als schrijver, regisseur en producer) verschijnt in het derde seizoen in Westworld, bevestigt HBO. Maar wat ze gaat doen is nog steeds een geheim. Seizoen drie zal pas in 2020 uitkomen. Lena Waithe was eerder te zien in de series This Is Us, Transparent en Dear White People.


Lena Waithe
Vorige aflevering
The Passenger
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
14 apr 2019 20:06 - 14 apr 2019 20:13
Ik ken haar alleen van de serie 'Master of None' waar ze haar personage echt goed neerzette.. dat was echter wel een komedie dus geen idee of ze goed is in een serieuze rol.
Westworld staat nog steeds op mijn to-do lijst maar dikke kans dat ik wacht totdat de serie is geëindigd.
Reageer

Laatste nieuws

Netflix heeft de castinglijst aangekondigd van de nieuwe zombieserie Army of the Dead, geregisseerd door Zack Snyder.
Gisteren, 17:00
Actrice Chloë Sevigny is te zien in de nieuwe serie We Are Who We Are, die wordt gemaakt door HBO en Sky.
Gisteren, 16:00
Het zijn niet de eerste de beste namen die tot de cast gaan behoren van Emmy winnaar Fargo, de gelimiteerde serie van FX.
Gisteren, 15:30
Actrice Christine Lahti, bekend van The Blacklist, zal te zien zijn in de nieuwe serie Evil van CBS.
Gisteren, 15:00
Hugh Grant kreeg een Emmy nominatie voor zijn rol in de Britse BBC One-serie A Very English Scandal. Binnenkort is deze dramaserie te zien bij NPO Start Plus.
Gisteren, 14:30
Drie komedie-iconen gaan samenwerken. NBC heeft een nieuwe komedieserie aangekondigd met Ted Danson van Tina Fey en Robert Carlock.
Gisteren, 14:00