Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Lena Waithe krijgt rol in HBO-serie Westworld

Westworld is een Amerikaans sciencefictionserie van de zender HBO. De serie ging van start in oktober 2016 en momenteel wordt er gewerkt aan een derde seizoen. Actrice Lena Waithe zal daarin te zien zijn.

De serie speelt zich af in het fictieve Westworld, een technologisch geavanceerd themapark, dat volledig wordt bevolkt door androïden. Zij vervullen de wensen van de bezoekers, die veel geld moeten betalen om in het park aanwezig te zijn.

Actrice Lena Waithe (die ook bij andere series werkt als schrijver, regisseur en producer) verschijnt in het derde seizoen in Westworld, bevestigt HBO. Maar wat ze gaat doen is nog steeds een geheim. Seizoen drie zal pas in 2020 uitkomen. Lena Waithe was eerder te zien in de series This Is Us, Transparent en Dear White People.


Lena Waithe
Vorige aflevering
The Passenger
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
14 apr 2019 20:06 - 14 apr 2019 20:13
Ik ken haar alleen van de serie 'Master of None' waar ze haar personage echt goed neerzette.. dat was echter wel een komedie dus geen idee of ze goed is in een serieuze rol.
Westworld staat nog steeds op mijn to-do lijst maar dikke kans dat ik wacht totdat de serie is geëindigd.
Reageer