De Fabeltjeskrant

8.1 / 10
5 min
Kinder
Volg deze serie
8.1 / 10
2seizoenen/1afleveringen/1967 - 1970 
NetwerkNPO 1
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:5 min19671970 (Beëindigd)
Genres:Kinder
Netwerk:NPO 1
De Fabeltjeskrant is een Nederlandse kinderserie van de zender Nederland 1. De serie ging in première op 30 november 1967.

De Fabeltjeskrant was een dagelijks terugkerende korte uitzending juist voor kinderbedtijd op de Nederlandse televisie over de gebeurtenissen in het Grote Dierenbos in Fabeltjesland. Het nieuws werd voorgelezen door Meneer (Jacob) de Uil. Ook in Vlaanderen groeide een hele generatie op onder de vleugels van Meneer de Uil. In 2005 werd het programma in Nederland verkozen tot beste kinderprogramma aller tijden.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 1
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De Fabeltjeskrant.

Nieuws (10)

Comic Con is voor het eerst in 50 jaar afgelast. Series die een ander einde krijgen dan verwacht, omdat de productie is stilgelegd en de laatste afleveringen niet opgenomen konden worden. Maar voor de seriefan is er gelukkig nog genoeg te zien en lezen.
20 apr 2020
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
16 apr 2020
3
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 8 tot en met 14 april voor je op een rijtje gezet.
15 apr 2019

Populaire reacties (1)

-
17 mei 2014
Neerlands allereerste soapserie!! De nieuwe draaimolen deed het bijvoorbeeld niet. Hoe dat afliep zagen we dan pas de volgende dag. Is dat een cliffhanger of niet?