Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Chris Murray schrijft misdaadserie Cannes Confidential

Chris Murray schrijft misdaadserie Cannes Confidential

Chris Murray, de schrijver van Midsomer Murders, werkt momenteel aan de nieuwe serie Cannes Confidential.
De tiendelige serie wordt ontwikkeld door Dramacorp, een in Stockholm gevestigd productiebedrijf. Cannes Confidential is een romantische serie die komedie, mysterie en misdaaddetectie combineert met een hartverwarmend liefdesverhaal.

De serie speelt zich af aan de Cote d'Azur. De opzet doet denken aan The Persuaders uit de jaren 70, met Roger Moore en Tony Curtis in de hoofdrol. Met dezelfde feelgood-humor richt de nieuwe serie zich op de relatie tussen een idealistische en ambitieuze politieagente en een Canadese man die op de vlucht is voor zowel de politie als anderen die hem proberen op te sporen. Het duo wordt gedwongen tot een onwaarschijnlijk samenwerkingsverband voor misdaadbestrijding, waarbij ze in elke aflevering een moordzaak oplossen.

7384 Cannes

Chris Murray over Cannes Confidential: "De mogelijkheid om aan een serie te werken die misdaad en humor combineert, die zowel hartverwarmend als hartverscheurend is, en dat alles tegen de achtergrond van Cannes en de Franse Rivièra, is een prachtige uitdaging."

Het is nog niet bekend wanneer de serie beschikbaar komt en bij welke zender.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten