Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Lucifer in mei bij Netflix

Lucifer is een Amerikaanse misdaadserie van Netflix (voorheen FOX). De serie ging in première in januari 2016. Netflix heeft bekend gemaakt dat het vierde seizoen te zien is vanaf 8 mei.

De ontevreden heerser van de hel, Lucifer (Tom Ellis), doet afstand van zijn titel en verlaat zijn koninkrijk voor de drukte van Los Angeles. Daar vindt hij al gauw de spanning die hij zocht door de politie van Los Angeles bij te staan in het straffen van criminelen. De serie ging van start bij FOX, maar die wilde er na drie seizoenen mee stoppen. Een actie van fans leidde ertoe dat Netflix de serie overnam.

Het vierde seizoen heeft wat minder afleveringen dan de eerdere seizoenen. Maar die afleveringen komen wel tegelijk beschikbaar. De releasedatum is bekendgemaakt via onderstaand filmpje. Het vierde seizoen bestaat uit tien afleveringen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Partners 'Til the End
Partners 'Til the End
06x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
10 apr 2019 16:33 -
Wat een goddelijk lichaam! Oeps! Dat kun je natuurlijk niet zeggen van de duivel, haha.
Reageer
avatar_BingingBirgit
10 apr 2019 16:37 -
Hell yeah ;)
Reageer
avatar_Christophe
11 apr 2019 12:15 - 11 apr 2019 12:16
Dear old dad will not be amused ;-)
Ik hou van deze serie. Ik word er altijd helemaal ontspannen van en goed gehumeurd. Leve Netflix!!!
Reageer
avatar_Ashcat_
12 apr 2019 19:41 -
Wat geniet ik toch van deze serie! Heb hem inmiddels al 3x gezien. Hij blijft zo leuk! En dan nu het hele seizoen 4 in een keer op Netflix! Dwz dat ik gewoon een paar dagen onderduik! Ik ben ook zo benieuwd hoe ze de cliffhanger van vorig seizoen oplossen. Enfin, het aftellen is begonnen!
Reageer
Lucifer