Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Disney komt met serie Monsters at Work

Disney komt met serie Monsters at Work

Er komt een vervolg op de succesvolle speelfilm Monsters, Inc. uit 2001. Maar dan in de vorm van een televisieserie met als titel Monsters at Work, zo heeft Disney gemeld.
De serie pakt zes maanden na de film de draad van het verhaal weer op in Monsters at Work. Net als in de film draait het om een energiecentrale. Bovendien komt er een nieuw personage in, namelijk Tyler Tuskmon. Hij wil graag een grappenmaker worden, net als zijn grote voorbeelden Sulley en Mike. Die twee worden overigens weer ingesproken door de originele acteurs, John Goodman en Billy Crystal. Ook de Yeti en Celia Mae maken hun terugkeer in de nieuwe serie.

7394 MonstersInc

Het enige echte raadsel is of Boo terugkomt in de serie. Fans zien een reünie natuurlijk wel zitten, maar dit is één van de weinige personages waar het lot nog niet van is bepaald door Disney. Het bedrijf heeft aangekondigd dat Monsters at Work op het Disney+ platform zal verschijnen in 2020.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

E71
E71 10 april 2019, 22:29
Ik denk dat Disney toch wel een geduchte concurent van netflix gaat worden. Ze hebben zoveel te bieden...
renzoroy
renzoroy 10 april 2019, 23:45
ik denk dat het wel zou meevallen. Ze hebben Marvel, Star Wars en hun eigen materiaal en al hun content moet voornamelijk familie vriendelijk zijn. Voor al het andere ga je naar Netflix, plus dat Netflix natuurlijk ook veel succesvolle eigen content heeft. Meeste mensen zullen denk ik dus beide diensten nemen. Ik denk dat Netflix meer moet gaan oppassen voor Hulu en Amazon. Hulu heeft laatste jaren toch ook al wat aardig succesvolle series gemaakt, zoals Future Man, The Handmaid's Tale, Castle Rock en The Act. Als Hulu naar Europa gaat komen, gaat Hulu aardig groeien. We gaan het zien.
anonymous
anonymous 11 april 2019, 07:22
Disney is voor 60% eigenaar van Hulu. Zou mij niks verbazen als die opgenomen gaan worden in Disney+.
Log in om een reactie achter te laten