Good Girls

7.8 / 10
42 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

NBC komt met derde seizoen Good Girls

NBC heeft aangekondigd dat de komische dramaserie Good Girls zal terugkeren met een derde seizoen. Het tweede seizoen is nu nog bezig en er was onzekerheid over een vervolg.

Good Girls volgt drie voorstedelijke moeders die de eindjes aan elkaar moeten knopen. Als ze voelen dat het tijd wordt om wat te doen aan hun financiële situatie, gaan ze een lokale supermarkt beroven met (speelgoed)pistolen. Helaas loopt het niet geheel zoals verwacht en komen de drie moeders erachter dat het iets lastiger gaat worden om weg te komen met de misdaad en buit.

“We zijn enthousiast dat we de vriendschap en avonturen van deze drie ongelooflijke vrouwen kunnen blijven volgen en tegelijkertijd herkenbare kwesties kunnen delen op een grappige en verrassende manier”, vertelde Lisa Katz van NBC Entertainment bij de aankondiging van het derde seizoen.De komische dramaserie met afleveringen van een uur werd vanaf het begin door NBC na The Voice (US) uitgezonden en trok daardoor redelijk veel kijkers. De serie Good Girls is hier te zien bij Netflix, maar die biedt tot dusver alleen het eerste seizoen aan. Het tweede seizoen zal binnenkort volgen, maar Netflix meldt nog geen datum.
Vorige aflevering
The Banker
04x05
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
1
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Vandaag, 09:00
Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Gisteren, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
zaterdag, 12:00