Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Regisseur The Sopranos maakt thrillerserie The Swarm

Regisseur The Sopranos maakt thrillerserie The Swarm

Alan Taylor, de regisseur van de serie The Sopranos, gaat de thrillerserie The Swarm regisseren, een project van Game of Thrones-producer Frank Doelger.
Het is een serie die gemaakt wordt voor de Duitse omroep ZDF. De opnamen van de achtdelige serie The Swarm vinden plaats in 2020. The Swarm, gebaseerd op het boek van Frank Schätzing, is een thrillerserie die zich afspeelt in een tijd waarin onnatuurlijk gedrag bij zeedieren over de hele wereld onrust veroorzaakt. Miljoenen vreemde wormen verschijnen plotseling op de bodem van de Noordzee, boren zich een weg door bevroren methaan en dreigen het hele continentale plat te destabiliseren.

7369 TheSwarm

Toxische kwallen, kreeften en walvissen gaan mensen aanvallen langs de kusten van de wereld. De serie volgt een wereldwijde groep wetenschappers en militairen die samenkomen om een ​​van de grootste uitdagingen aan te pakken die de mens ooit heeft gekend. Ze doen de huiveringwekkende ontdekking dat we niet de enige intelligente soort op deze planeet zijn.

De productie van de serie werd zondag aangekondigd op de vakbeurs MIPTV in Cannes. Hoewel de ZDF de belangrijkste opdrachtgever is, zal de serie in de Engelse taal worden gemaakt. De acteurs en lanceerdatum zijn nog onbekend.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Rob0860
Rob0860 8 april 2019, 19:18
Heb het boek gelezen, super kan niet wachten
Ventje141
Ventje141 8 april 2019, 21:58
Geweldig, was een fantastisch boek. Ben heeeeeel benieuwd en ook ik kan niet wachten!
Log in om een reactie achter te laten