Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Veronica Mars komt terug in juli bij Hulu

Veronica Mars is een Amerikaanse misdaadserie. De serie ging van start in 2004 en stopte in 2007 bij The CW. Vanaf 26 juli 2019 verschijnt er een vierde seizoen, maar nu bij Hulu.

De serie speelt zich af in de fictieve Amerikaanse stad Neptune in de staat Californië, ten noorden van San Diego. Veronica Mars (Kristen Bell) was ooit de vriendin van de rijke Duncan Kane en de beste vriendin van Duncans zus Lilly. Veronica behoorde tot de populaire crowd op school en haar vader Keith was sheriff. Alles ging haar voor de wind, totdat Duncan het uitmaakte met haar en Lilly Kane dood werd aangetroffen en Keith ervan overtuigd was dat Lilly's vader Jake de moordenaar was.

Afgelopen herfst bevestigde Kristen Bell geruchten dat Hulu aan een nieuw seizoen van Veronica Mars werkte. Volgens een teaser die nu op Twitter is uitgebracht, zal de serie weer beginnen op 26 juli.


De korte clip toont Mars, gespeeld door Bell natuurlijk, tijdens de voorbereiding op de voorjaarsvakantie in Neptune. We zien dronkaards en allerlei wonderlijke jongens. Het nieuwe seizoen van acht afleveringen is naar verluidt geleid door de originele maker Rob Thomas, en we zullen andere oude castleden als Jason Dohring en Enrico Colantoni ook weer zien. Dus hoewel het twaalf jaar geleden is dat het laatste seizoen werd uitgezonden, kunnen fans verwachten dat de serie wordt opgepakt op het punt waar de originele serie stopte in 2007.
Vorige aflevering
Years, Continents, Bloodshed
Years, Continents, Bloodshed
04x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_ellenvangenechten10
14 apr 2019 17:00 -
Yes!
Reageer
avatar_monic37
14 apr 2019 20:59 -
Hulu kunnen wij niet kijken toch? Heb je een usa creditcard voor nodig
Reageer
Veronica Mars