Trust Me (2017)

7.2 / 10
59 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
2seizoenen/8afleveringen/2017 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:59 min2017 - heden
Genres:Drama
Netwerk:BBC One
Trust Me (2017) is een Britse medische dramaserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 8 augustus 2017.

Cath Hardacre is een goede verpleegkundige. Zorgzaam en hardwerkend, doet ze haar best voor iedereen op de afdeling cardiologie, waar ze werkt. Echter, wanneer ze haar bedenkingen uit over het afnemen van de kwaliteit van de zorg in het ziekenhuis, neemt haar leven een dramatische wending!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 2
0 / 4

Recensies (1)

Trust Me (2017) - Eerste aflevering

6.5

Nieuws (12)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 20 april
1
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 8 tot en met 14 april voor je op een rijtje gezet.
15 apr 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 1 tot en met 7 oktober voor je op een rijtje gezet.
8 okt 2018

Populaire reacties (1)

7
09 aug 2017
Vandaag de eerste aflevering gezien van deze BBC ziekenhuis serie gezien. De hoofrol is gespeeld door Jodie Whittaker ( ook bekend als Beth Latimer in Broadchurch)

De eerste aflevering is best goed. Ik wil niet te veel verklappen. Maar er zit goed portie drama in. De serie draait om verpleegster Cathy Hardacre die haar baan verliest en dan het idee krijgt om de indentiteit van haar vriendin, die emigeert naar nieuw zeeland, te gebruiken. Hoe dat verloopt moet je zelf maar kijken.

Veel Kijkplezier

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem