Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC komt met cross-over van Station 19 en Grey's Anatomy

ABC komt met cross-over van Station 19 en Grey's Anatomy

ABC heeft bekend gemaakt dat er in mei opnieuw een cross-over zal verschijnen van de series Station 19 en Grey's Anatomy.
De cross-over zal te zien zijn bij ABC op 2 mei. Er is een verhaallijn die begint wanneer een van de bemanningsleden van Station 19 met spoed naar het Gray Sloan Memorial Hospital wordt gebracht. Dr. Maggie Pierce (Kelly McCreary) houdt toezicht op de behandeling met hulp van Jo Karev (Camilla Luddington), waarbij Jo bijzondere dingen te weten komt.



Meredith (Ellen Pompeo, te zien op de foto hierboven) heeft haar eigen ethische dilemma wanneer ze samenwerkt met een familie die asiel zoekt, waardoor ze gedwongen wordt een beslissing te nemen die haar positie in het ziekenhuis kan beïnvloeden. Dat alles zal plaatsvinden in een aflevering van Gray's Anatomy genaamd What I Did for Love, die zal worden geregisseerd door castlid Jesse Williams.

Aansluitend, in de aflevering Always Ready van Station 19, zien kijkers gebeurtenissen die eindigen in Gray Sloan Memorial wanneer er een brand uitbreekt. Kunnen de Gray Sloan-medewerkers snel genoeg werken om de aanwezige mensen te redden? Veel meer is nog niet bekend over de cross-over.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten