Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Thrillerserie Killing Eve krijgt derde seizoen

Killing Eve is een Amerikaanse thrillerserie van BBC America, in de VS te zien bij AMC. De serie ging in première in april 2018. Het tweede seizoen is gestart op 7 april 2019.

Maandag is aangekondigd dat er een derde seizoen van de Brits-Amerikaanse serie gaat komen. Killing Eve is gebaseerd op de boeken van Luke Jennings en gaat over een geniale seriemoordenaar die voor haar werkgever de hele wereld over reist om nietsvermoedende mensen te vermoorden.

Suzanna Heathcote is de showrunner van het nieuwe seizoen, schrijft Variety. Dat betekent dat er na Phoebe Waller-Bridge en Emerald Fennell er alweer een nieuwe showrunner is. "We vinden het fantastisch dat deze serie, met de briljante Sandra Oh, Jodie Comer en Fiona Shaw, te zien is bij ons", aldus Sarah Barnett van AMC.

In het tweede seizoen van de serie, dat zondag in première ging, speelt Roeland Fernhout een bijrol. In Amsterdam werden in september 2018 opnamen gemaakt voor de tweede seizoen. Wanneer het tweede seizoen hier verschijnt is nog onbekend. Het eerste seizoen is te zien bij Videoland en bij NPO Start Plus.

Video on youtube
Vorige aflevering
Hello, Losers
Hello, Losers
04x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_punkmuts
09 apr 2019 10:51 -
Goed nieuws maar ik moet eerst seizoen 2 zien binnen te harken.
Reageer
Killing Eve