Fleabag

7.8 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2016 - 2019 
NetwerkBBC Three
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20162019 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:BBC Three
Fleabag is een Britse komedieserie van de zender BBC Three. De serie ging in première op 21 juli 2016.

"Fleabag" is een hilarisch en tegelijk schrijnend venster in de ziel en gedachten van een boze, porno-kijkende met verdriet overladen vrouw met droge humor die de zin van het leven probeert te ontdekken in deze wereld.
Ze beweegt zichzelf halsoverkop door het leven in het hedendaagse Londen met zijn hectische energie, late nachten en felle lichten in een moderne mix van hedonisme en fatalisme op een carrousel van gebroken dromen..
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (2)

Fleabag - Seizoen 2

8

Fleabag - Seizoen 1

8.5

Nieuws (12)

Op 31 juli werden de BAFTA Television Awards 2020 uitgereikt. Richard Ayoada deelde in een gesloten studio virtueel de prijzen uit.
31 Jul 2020
Hoewel de corona-crisis langzaam op zijn retour lijkt te zijn, zijn we nog steeds niet geheel uit de lock down. We mogen alweer een terrasje pakken maar gehele vrijheid is het nog niet. Hieronder het serienieuws uit de week van 8 - 14 juni.
15 Jun 2020
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
1 Jun 2020

Populaire reacties (1)

7.6
27 Jul 2016
Een beetje een ongewone komedie die ik het best kan vergelijken met "Miranda".maar dan een heel donkere versie daar van.
De overeenkomst zit hem namelijk vooral in het feit dat Fleabag, gespeeld door Phoebe Waller-Bridge, al wat ze denkt en doet tevens aan de kijker verteld.
Phoebe heeft niet alleen de serie geschreven maar haar bijnaam die ze in het echte leven van haar familie kreeg is blijkbaar ook Fleabag, wat me doet vermoeden dat ze eigenlijk zichzelf speelt.
Verder is ze vooral het tegenovergestelde van Miranda Hart in die andere serie; Ze liegt, is brutaal, steelt en slaapt zowat met iedereen die ze ontmoet.
Vreemd genoeg komt ze daarbij nog vrij sympathiek over.
Zonder er iets van te willen verklappen een vrij aangename pilot van een (voorlopig ?) zesdelige serie die ik zeker blijf volgen.

Vergelijkbare series

House M.D.
3 stemmen
Friends
2 stemmen
Sherlock
2 stemmen