Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Iain Glen speelt Bruce Wayne in Titans

Titans (2018) is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. Dit najaar zal het tweede seizoen verschijnen.

Titans (2018) volgt jonge helden uit het hele DC-universum en hun weg naar volwassen worden. Het maakt deel uit van de klassieke Teen Titans-franchise. Dick Grayson (Brenton Thwaites) en Rachel Roth (Teagan Croft) raken verwikkeld in een samenzwering die de hel op aarde zou kunnen brengen. Onderweg krijgen ze hulp van Starfire en de sympathieke Beast Boy. Samen worden ze een surrogaat-familie en een team van helden.


Iain Glen

Volgens de website Deadline is Iain Glen gecast als Bruce Wayne in het tweede seizoen van Titans (2018). De Schotse acteur is onder meer bekend van zijn rol als Jorah Mormont, de huurling die ooit eeuwige trouw beloofde aan Daenerys in Game of Thrones. Glen zal in Titans (2018) een oudere versie van Wayne uitbeelden. De producenten melden daarover: ‘Na tientallen jaren van het bestrijden van de misdaad als Batman, is miljardair Bruce Wayne net zo gedreven om Gotham te beschermen tegen het kwaad als hij op zijn hoogtepunt was. Door zijn relatie met Dick Grayson te verbeteren, hoopt het duo een nieuwe dynamiek te krijgen, terwijl Bruce zijn voormalige hulpje en de Titans probeert te helpen succesvol te worden.’

Of we Bruce Wayne oftewel Iain Glen te zien krijgen in een Batman-pak is vooralsnog niet bekend. De DC Universe-serie Titans (2018) is bij ons in Nederland beschikbaar bij Netflix.
Vorige aflevering
Titans Forever
Titans Forever
04x12
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Titans (2018)