Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Disney+ start pas in 2020 in Nederland

De nieuwe streamingservice van Disney die moet concurreren met Netflix gaat in de VS in november van start. Europa zal op zijn vroegst in 2020 kunnen beschikken over Disney+.

6732 DisneyPlus

Niet alle films zijn meteen beschikbaar, wel klassieke tekenfilms zoals Bambi, The Jungle Book en Aladdin. Ook alle dertig seizoenen van The Simpsons zijn via Disney+ te zien. Net als Netflix gaat Disney ook eigen producties maken voor het kanaal, te beginnen met tien originele films en 25 originele series. Hieronder een voorlopig overzicht van de series:

Beschikbaar bij lancering
> De eerste live-action Star Wars-serie The Mandalorian
> Marvel-animatieseries
> Alle Clone Wars-series
> De complete Disney dertiendelige Signature Collection
> De eerste 30 seizoenen van The Simpsons
> De reality serie The World According to Jeff Goldblum
> High School Musical: The Series
> Een reeks nog onbekende nieuwe series
> 250+ uur aan National Geographic content

Beschikbaar binnen een jaar
> Marvel-series The Falcon and The Winter Soldier en What If...
> De nieuwe Phineas and Ferb films & serie
> Monsters At Work, de Monsters Inc.-serie
> De series Diary of a Female President, Love Simon en The Sandlot
> Star Wars: The Clone Wars seizoen 7
> Een reeks nog onbekende nieuwe series
> Docuserie Into the Unknown: Making Frozen 2
> Marvel-series WandaVision en Loki
> Marvel-serie Hawkeye
> De nog titelloze Cassian Andor/Rogue One prequelserieOpvallend is dat met 6,99 dollar per maand Disney onder de prijs van Netflix gaat zitten. Reclame wordt niet getoond. Disney rekent op 90 miljoen gebruikers in 2024. Per jaar wordt aanvankelijk 1 miljard dollar en later 2 miljard geïnvesteerd, aanzienlijk minder dan Netflix nu doet. Rond 2024 moet het kanaal winst gaan maken.
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_H3nDri3
12 apr 2019 14:18 - 12 apr 2019 14:19
Als het 6,99 blijft is het voor de prijs wel aantrekkelijk, maar ik vrees dat voor mij 80% van het aanbod niet interessant is. Heb niks met Star Wars en ook niet met de typische Disney films en series. Voor mij zou dan alleen het Marvel aanbod aantrekkelijk zijn, maar om daar nu een abonnement voor te gaan nemen.. Als ze nou het Hulu aanbod ook zouden meenemen in Disney+ dan wordt het een ander verhaal.
Reageer
avatar_TnTNL
12 apr 2019 14:27
Voor mij zit er echt helemaal niks tussen. Ben inmiddels zelfs klaar met het hele Marvel aanbod. Kan op zijn tijd nog wel eens genieten van NG, maar om hier nou een abonnement op D+ voor te nemen... Dat kijk ik wel gewoon op tv of youtube o.i.d.
Reageer
avatar_E71
13 apr 2019 15:29
Je hoeft er toch ook geen abonnement voor te nemen... Dat is juist het gemak van die streamingdiensten. Je kunt het gewoon een maandje nemen wanneer dat voor jou aantrekkelijk is. Je zit nergens aan vast en zegt het net zo makkelijk weer op.
Reageer
avatar_JanWillemK
12 apr 2019 14:49 -
Voor mij heeft dit totaal geen toegevoegde waarde. Ik zou het alleen aanschaffen als de films die in de bioscoop uitkomen, ook hierin gelijk worden aangeboden.
Reageer
avatar_E71
13 apr 2019 15:26
Nou, dat denk ik niet. Dan verdienen ze niks meer aan die films.
Reageer
avatar_crix
12 apr 2019 17:02 -
Ik ben wel een enorme star wars fan aleen heeft Disney dat aardig verkloot.
Reageer
avatar_E71
13 apr 2019 15:22
Nou, verkloot vind ik ietwat overdreven. De films zijn nog altijd beter dan deel 1, 2 en 3. Ik heb best genoten van The Force Awakens en Rogue One. Ik vond alleen The Last Jedi en Solo tegenvallen.
Reageer

Laatste nieuws

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
Gisteren, 09:00
Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
zaterdag, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03