Station 19

8.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
2seizoenen/27afleveringen/2018 - heden
NetwerkABC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2018 - heden
Genres:Drama
Netwerk:ABC
Station 19 is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie ging in première op 22 maart 2018.

Station 19 is een spin-off van de langlopende populaire serie Grey's Anatomy en volgt de belevenissen van de mannen en vrouwen uit een brandweerkazerne in Seattle.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 17

Recensies (1)

Station 19 - Eerste aflevering

7.5

Nieuws (40)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vr 20 september
Chicago PD is een Amerikaanse politieserie van de zender NBC. Op 25 september gaat het zevende seizoen van start.
vr 2 augustus
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van ABC. We hebben nu voordat het nieuwe seizoen begint een update gemaakt van de Alfabet-zender series.
do 1 augustus

Populaire reacties (7)

-
29 nov 2018
Net de pilot gezien en ik ben niet echt heel enthousiast. De helft van de tijd heb ik met mijn ogen dicht gezeten vanwege de felle lichtflitsen die constant in beeld zijn (wekt bij mij migraine op). Deze aflevering voelt niet als een pilot, heb het idee dat ik al afl. gemist heb. Beetje slappe hap en slecht acteerwerk. Geef mij maar Chicago Fire
8
15 sep 2019
Op het begin, was het een beetje een tegenvaller.. maar na een paar afleveringen heeft het me helemaal te pakken.. nu 2 seizoenen gezien, en vind het echt een goede serie..

Vergelijkbare series

Chicago Fire
20 stemmen
Grey's Anatomy
14 stemmen
9-1-1
6 stemmen
Chicago PD
4 stemmen
Chicago Med
4 stemmen