Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 9

Inhoud

  Weekoverzicht van 27 februari tot en met 5 maart

  * Weetjes:
  -American Horror Story seizoen zeven wordt toch iets anders dan Ryan Murphy eerder heeft gezegd. Hij legt uit dat het eerder een allegorie {zinnebeeldige voorstelling} moet worden en dat Trump er niet in voor zal komen. Murphy zei: “De thema’s van American Horror Story zijn altijd een allegorie. Je zult dus geen Trump of Clinton in onze serie zien als personages,” vertelde showrunner Murphy tijdens een lunch in Beverly Hills. “Ik ben soms te enthousiast en laat me daarom wel eens gaan.” Wat het dan wel gaat worden in het zevende seizoen is niet duidelijk.


  Algemeen Serienieuws
  Modern Family
  - Vernieuwd of gecanceld? Alles hangt af of de cast van Modern Family krijgen wat ze hebben willen, een nieuw contract met meer geld per aflevering.

  The Big Bang Theory
  - Nieuws over de contractonderhandelingen van de castleden van The Big Bang Theory. En nieuws over de prequel Sheldon. Klik hier om te lezen wie er zijn gecast voor Sheldon en hoe de onderhandelingen lopen van The Big Bang Theory.

  Datums Series
  Maart
  - Welke series starten wanneer in maart en welk seizoen begint dan bij welk netwerk, welke kabelzender of welke streamingdienst? We hebben het hier netjes op een rijtje gezet.

  Startdatums series op de Vlaamse TV
  - Voor alle kijkers naar de Vlaamse televisie hierbij de startdatums van de Belgische zenders of zenders die ook in België te ontvangen zijn.

  Star Trek: Discovery
  - Klik hier om te lezen naar welke datum Star Trek: Discovery nu verplaatst is.

  Gecancelde Series
  Best Friends Whenever
  - Disney Channel heeft na twee seizoenen de stekker uit Best Friends Whenever getrokken. Er komt geen derde seizoen van de multi-camera sitcom.

  Class
  - Het ziet er naar uit de Doctor Who spin-off Class geen lang leven beschoren zal zijn. De Class gaat waarschijnlijk niet over naar een tweede jaar. BBC One heeft het nog niet officieel bevestigd maar de kijkcijfers waren zo slecht dat alleen een wonder, als de serie bij BBC America op 15 april van start gaat, de serie Class zou kunnen redden van de ondergang. Ondanks dat Peter Capaldi acte de présence gaf in de eerste aflevering, had de serie maar slechts 660.000 kijkers. En niet één van de daarop volgende acht afleveringen stond in de Top 50 van best bekeken on-demand series. Een bron uit de serie zei: “Class is niet het succes geworden waar de BBC op gehoopt had.”

  Eyewitness (US)
  - USA Network heeft de dramaserie Eyewitness (US) gecanceld. Hoewel er al plannen waren voor een tweede seizoen die zich zou concentreren op een andere misdaad, als een anthologieserie, waren de kijkcijfers niet goed genoeg om een tweede seizoen te rechtvaardigen. Het ziet er ook naar uit dat er niet geshopt gaat worden om de serie Eyewitness (US) ergens anders onder te brengen.

  Incorporated
  - Syfy heeft na één seizoen de serie Incorporated gecanceld. De Magere Hein van gecancelde series likte zijn lippen af in januari, toen de serie zijn allerlaatste aflevering heeft gehad met bescheiden en uiteindelijke fatale kijkcijfers.

  Samurai Jack
  - Het vijfde seizoen is meteen ook de allerlaatste voor Samurai Jack.

  The Coroner
  - BBC One heeft de serie The Coroner gecanceld, er komt geen derde seizoen. Hoofdrolspeler Beatie Edney heeft dit nieuws zelf bevestigd.


  Nieuwe Series
  Black Lightning
  - The CW heeft een vijfde DC Comic superheldenserie aangekocht. Lees hier wat voor serie het gaat worden en wie de hoofdrol gaat spelen.

  Dreesman
  - We gaan in de miniserie Dreesman, gebaseerd op het boek Vroom & Dreesmann: Opkomst en Ondergang van het Warenhuis, zien hoe het warenhuis tot stand kwam en onderging.

  Overzicht nieuwe series
  - In maart komen er veel nieuwe series uit. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, klik hier om de lijst te bekijken.

  Vernieuwde Series
  Benidorm
  - ITV heeft de komedieserie Benidorm vernieuwd met een tiende seizoen. Het is de bedoeling dat het tiende seizoen in 2018 te zien zal zijn bij ITV.

  Cardinal
  - De Canadese dramaserie Cardinal is vernieuwd met een tweede en derde seizoen door CTV. Beide hoofdrolspelers zullen terugkeren voor een nieuw verhaal gebaseerd op de boeken van Giles Blunt.

  Netflix
  - de streamingdienst heeft besloten om twee komedies te vernieuwen, lees hier welke. NOTE: Inmiddels heeft Netflix officieel bevestigd dat One Day at a Time (2017) is vernieuwd met een tweede seizoen.


  Star Wars Rebels
  - Disney XD heeft het groene licht gegeven aan een vierde seizoen van de animatieserie Star Wars Rebels. Het vierde seizoen zal later dit jaar van start gaan.

  Taboo (2017)
  - Er komt een tweede seizoen van de serie Taboo (2017), al moet FX/BBC het nog wel officieel aankondigen.

  The Last Alaskans
  - De kritisch toegejuichte realityserie The Last Alaskans is vernieuwd met een tiendelig derde seizoen en zal op 22 maart terugkeren bij Discovery Channel.

  Casting Nieuws
  Marvel's The Inhumans
  - ABC heeft de hoofdrolspeler en zijn vrouw en neef gecast voor de nieuwe superheldenserie Marvel's The Inhumans. Lees hier wie het zijn.

  S.W.A.T.
  - De nieuwe pilot bij CBS S.W.A.T. heeft een hoofdrolspeler gecast.

  X-Men
  - De nog naamloze Marvel/Fox superheldenserie over twee ouders die erachter komen dat hun kinderen mutanten zijn, heeft een castlid toegevoegd. Amy Acker (Person of Interest) zal de vrouwelijk hoofdrol gaan spelen in de Matt Nix-serie. Ook zijn Emma Dumont (Bunnheads) en Percy Hynes White (Between) toegevoegd aan de castinglijst. Acker zal naast Stephen Moyer (Reed) de hoofdrol spelen als Kate Stewart, de echtgenoot van Reed.

  Columns
  Showtime, aflevering 41
  - Deze week was er weer een Showtime. Klik hier om erover te lezen en luisteren.


  Kijkcijfers
  Week 8
  - Klik hier voor de kijkcijfers van 20 februari tot en met 26 februari.

  Kijktip van de Week
  Feud: Bette & Joan
  - Kijktip van de week is de serie Feud: Bette & Joan. Klik hier om alles over de tip te kunnen lezen.


  MijnSerie
  Recensies
  - Ook deze week heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te kunnen lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen of verwijderen aan je kijklijst.

  Series toevoegen en wijzigen
  - Wist je dat de MijnSerie-lezer zelf series kan toevoegen? Klik hier en voeg je favoriete serie toe! Ook kun je fouten in de content van een serie zelf wijzigen. Onder info op de seriepagina zie je bewerk content staan. Klik daarop en je kunt niet alleen wijzigingen aanbrengen, maar ook trailers toevoegen. Zo kunnen we met zijn allen de website nog completer en beter maken.

  Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten
  Netflix
  - Netflix heeft, naar aanleiding van het succes van Narcos, besloten om 1,7 miljard dollar te steken in meer Europeese series. Kijk hier welke series er komen of gepland zijn.

  Nominaties en Prijzen
  tv-beelden oeuvre award
  - Dit jaar is de winnaar van de tv-beelden oeuvre award Linda de Mol. Dat maakte de organisatie maandag 27 februari bekend. Deze award wordt uitgereikt aan iemand die van bijzondere betekenis is of is geweest voor de Nederlandse televisie. Linda de Mol in een reactie: “Wat een ongelofelijke eer om binnenkort deze Beeld en Geluid Oeuvre Award in ontvangst te mogen nemen. En wat een prachtig rijtje voorgangers. Ik ben enorm trots.” De prijs zal op 28 maart worden uitgereikt, en op die dag zullen nog 19 andere prijzen van tv-beeldenworden uitgereikt.

  Overlijdensberichten
  Bill Paxton
  - R.I.P. Bill Paxton, acteur van onder andere Big Love en Training Day op 25 februari overleden. NOTE: Bill Paxton zal niet worden vervangen, mocht de serie Training Day worden vernieuwd met een tweede seizoen.

  Guus Verstraete
  - Regisseur Guus Verstraete is vrijdag 3 maart op 69-jarige leeftijd overleden.

  Neil Fingleton
  - De boomlange acteur Neil Fingleton is zaterdag 25 februari overleden aan hartfalen. Fingleton was door zijn lengte, 2,33 meter, uitermate geschikt om in Game of Thrones de reus Mag the Mighty te spelen. Maar de acteur speelde ook in Doctor Who, X: First Class en 47 Ronin. Fingleton begon zijn carrière als basketballer en in 2007 kwam hij in het Guinness Book of Records als langste Brit. Neil Fingleton is 36 jaar geworden, R.I.P.


  Populairste series
  Populairste series afgelopen week
  - Welke series waren er in week 9 het populairst? Klik hier om het te lezen.


  Prijsvragen
  - Tot 7 maart maak je kans op de onderstaande serie:
  Frikjent
  - Klik hier als je kans wilt maken op het tweede seizoen van Frikjent.

  - Tot 8 maart kun je kans maken op de onderstaande serie:
  Extant
  - Klik hier als je kans wilt maken op het tweede seizoen van Extant.

  - Tot 10 maart kun je kans maken op de onderstaande series:
  NCIS: New Orleans
  - Klik hier om kans te maken op het tweede seizoen van NCIS: New Orleans.

  Scorpion
  - Klik hier om kans te maken op het eerste seizoen van Scorpion.

  Voor je Serieagenda*
  *Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van maart.

  -Maandag 6 maart:
  20.30 - Travel Man: 48 Hours in… – Seizoen 5 (Channel 4)
  20.35 – De Noodcentrale – Seizoen 2 (Eén)

  -Woensdag 8 maart:
  22.30 – Drunk History (UK) – Seizoen 3 (Comedy Central)

  -Donderdag 9 maart
  21.55 – Alloo In De Buitenlandse Gevangenis – Seizoen 2 (VTM)

  -Zaterdag 11 maart
  08.00 - Marvel's Guardians of the Galaxy – Seizoen 2 (Disney XD)

  * Wist je Dat?:
  - Gina Torres een deal gesloten heeft met de studio achter de hitserie Suits, Universal Cable Prods, om een potentiele spin-off te gaan produceren en de hoofdrol te gaan spelen als karakter Jessica Pearson. Het is de bedoeling dat de spin-off ook zal gaan over de Uber-advocate en stijlicoon Pearson. Torres zei in een verklaring: “Ik ben meer dan dankbaar voor deze kans en de hoogte van vertrouwen die Bonnie Hammer, Jeff Wachtel en iedereen bij UPC heeft in mij en in de potentie van dit project. Ik kan niet wachten om te gaan beginnen.”

  Met overzichtelijke groet,

  Mandy

  Gina Torres
  Leuk?
  3
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (0)

  Er zijn nog geen reacties geplaatst

  Laatste nieuws

  Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
  Gisteren, 16:00
  The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
  Gisteren, 15:00
  Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
  Gisteren, 14:02
  Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van The Flash (2014). We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
  dinsdag, 14:00
  Toen Manifest werd gecanceld door NBC was er nog een klein beetje hoop dat er toch een vierde seizoen zou verschijnen. Dit is nu ook uitgesloten.
  dinsdag, 13:00
  8
  Het is bekend gemaakt wie de hoofdrolspelers zijn voor de nieuwe Amazon-serie The Devil’s Hour, daarnaast zijn ook andere castleden toegevoegd aan de cast.
  dinsdag, 12:00