Eyewitness (US)

7.6 / 10
45 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkUSA Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20162016 (Beëindigd)
Genres:DramaThriller
Netwerk:USA Network
Eyewitness (US) is een Amerikaanse thriller-/dramaserie van de zender USA Network. De serie ging in première op 16 oktober 2016.

Twee jongens hebben een geheime ontmoeting in een hut en zijn getuigen van een schietpartij, ze kunnen nog maar net levend ontsnappen. Wanhopig proberen ze hun relatie geheim te houden en uit angst door de schutter gevonden te worden houden ze hun mond over wat ze gezien hebben. Maar ze komen er al snel achter dat wat ze hebben gezien niet ongezien kan worden - en wanneer je getuige bent van een vreselijke gebeurtenis veranderd alles.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Eyewitness (US) - Eerste aflevering

7

Nieuws (5)

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
6 apr 2020
5
Film1 is vanaf donderdag beschikbaar als een streamingdienst, waardoor het aanbod bekeken kan worden zonder tussenkomst van een tv-aanbieder.
20 jun 2018
5
Weekoverzicht van 27 februari tot en met 5 maart * Weetjes: -American Horror Story seizoen zeven wordt toch iets anders dan Ryan Murphy eerder heeft gezegd. Hij legt uit dat het eerder een allegorie {zinnebeeldige...
6 mrt 2017

Vergelijkbare series

Øyevitne
4 stemmen
Skam
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Lie to Me
1 stem