Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Komt er een negende seizoen van Modern Family?

Het komt er in het kort op neer dat als ze niet met meer geld over de brug komen bij ABC, of de studio die Modern Family produceert 20th Century Fox, er geen negende seizoen komt. De castleden zijn nu druk aan het onderhandelen, hun contracten lopen binnenkort af en 350.000 dollar is niet meer genoeg per aflevering. En eigenlijk kun je ze geen ongelijk geven daar Modern Familiy, na The Big Bang Theory, de best bekeken komedieserie is.

Het is niet de eerste keer dat de cast een strijd voert om meer geld. Ook in 2012 was het onzeker of de studio met meer geld zou komen. Uiteindelijk gingen ze overstag en kregen zes castleden en de jongste leden meer betaald, inclusief een deel van de reclameopbrengsten. Komen 20th Century Fox en ABC voor mei niet met een beter contract, is het einde verhaal voor de sitcom. Dan komt er zeker geen negende seizoen en ook de resterende afleveringen (als deze dan nog niet opgenomen zijn) in het achtste seizoen zouden dan in gevaar kunnen zijn.

Denk jij dat de studio en ABC over de brug gaan komen?


Vorige aflevering
Finale (2)
Finale (2)
11x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
28 feb 2017 17:26 -
Dat zal wel goed komen. Seizoen 8 is overigens al opgenomen.
Reageer
avatar_Mandy1966
28 feb 2017 18:06
In het persbericht stond dat ze er nog mee bezig waren, vandaar dat ik het ook zo heb overgenomen ;-)
Reageer
avatar_anonymous
28 feb 2017 18:22
Paar dagen geleden poste diverse acteurs op instagram dat ze de laatste opname dag hadden. Misschien zijn ze nog aan het monteren :)
Reageer
Modern Family