Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Showtime, aflevering 41

"It's Showtime everybody. Showtime"

Once Upon a Time

Op 5 maart gaat seizoen 6B van Once Upon a Time van start bij ABC. Tijd voor een enthousiaste column van deze geweldige serie. Wie kent ze niet; de sprookjesfiguren van de Gebroeders Grimm, 1001 nacht, Disney, Pixar en vele anderen fantasiefiguren ook uit niet sprookjes, zoals Jeckyl & Hyde.

Once Upon a Time geeft je vele flashbacks naar de tijd dat ik met pappa en mamma naar de bioscoop ging om weer een nieuw sprookje te gaan zien. Je kan het zo gek niet bedenken of de figuren komen wel één of meerdere keren voor in Once Upon a Time. Van Sneeuwwitje tot Frankenstein, ik heb ze allemaal wel een keer gezien in Storybrook.

De enige die niet gebaseerd zijn op een sprookje zijn Emma en Henry. Nu had ik een klein beetje mijn twijfels bij Emma en Henry, ze doen het nu niet slecht meer. Emma, die de The Black Swan is geweest, pakt de draad weer erg goed op. Henry mag er van mij uitgeschreven worden, al doet hij het niet slecht. Het blijft me irriteren dat hij maar niet ouder schijnt te worden.

En dan mijn favoriete, Captain Hook. Hij mag van mij nog heel lang in Storybrook blijven, al is dat in Once Upon a Time niet altijd zeker. Maar het voordeel in het sprookjesland van Once Upon a Time: iedereen kan ook weer tot leven worden gewekt. Ik hoop dat er een zevende seizoen gaat komen van deze bovennatuurlijke sprookjesserie.

Dit was de radiocolumn van Nimuë, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben gedraaid en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

De plaat van de week is Spin Doctors – Two Princess

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet,

Mandy


Peter en Mandy

©Nimuë Gelling
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_karin1809
04 mrt 2017 14:45 -
Ik las van de week op internet dat Snow white en Charming in het echt ook een stel zijn... Dat is nog eens een sprookje :)
Reageer
avatar_onceuponatime
06 mrt 2017 01:05 -
Ik ben het niet mee eens met de mening dat Henry uit de serie geschreven zou moeten worden. Ik vind juist dat hij nu iets minder klein word gehouden. Ik hoop dat ze nu verder op hem ingaan samen met Violet en dat hij de auteur is.
Reageer

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.
Vandaag, 14:00
Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
1
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00