Inhumans

6.8 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.8 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20172017 (Beëindigd)
Netwerk:ABC
Inhumans is een Amerikaanse superheldenserie van de zender ABC. De serie ging in première op 26 september 2017.

Inhumans zal de nooit eerder vertelde epische avonturen laten zien van Black Bolt en de koninklijke familie zoals ze geïntroduceerd zijn in de Marvel comics van The Fantastic Four door Stan Lee en Jack Kirby.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (4)

avatar anonymous
-
5 okt 2017
Gisteravond de eerste 2 gekeken. Twijfelde heel erg om hier aan te beginnen vanwege de slechte kritieken die deze serie krijgt, maar vanwege de cast en het feit dat ik een zwak heb voor Marvel toch aan begonnen.

Zo slecht als ze de 'kenners' je willen doen geloven is deze serie echt niet, het is ook zeker geen top-serie en zijn er genoeg verbeterpunten. Hopelijk worden de overige 8 iets beter, maar ben je een comic-fan of Marvel-fan ga je je hier zeker wel mee vermaken. Een beetje kennis van The Inhumans is wel handig, want echt uitleg wie wie is en wat hun krachten zijn, krijg je maar mondjesmaat tijdens de eerste 2 afleveringen.
avatar Javelin
7.4
14 feb 2018
Ik vind het helemaal geen slechte serie hoor. Er zit goed veel actie in en niemand wordt gespaard. Maar dit vergeleken met Iron Fist of Luke Cage en dan kies ik toch liever hiervoor.

Vergelijkbare series

Inhumans