Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Black Bolt gecast voor Marvel's The Inhumans, Karnak en Medusa ook gecast

Al in 2016 vermeldde MijnSerie dat ABC met nieuwe Marvel-superhelden zou komen. In februari 2017 kondigde ABC het eerste castlid aan. Nu hebben ze de hoofdrolspeler gevonden voor Marvel's The Inhumans.

Anson Mount (Hell on Wheels) zal de rol van Blackagar Boltagon a.k.a. Black Bolt vervullen, het Marvel-personage dat niet kan praten, want hij kan met zijn stem iedereen vernietigen. Jeph Loeb, Marvel’s chef TV-afdeling zei: “Anson houdt van de uitdaging om een personage te spelen dat enkel stil kan communiceren. Zijn enthousiasme, gemengd met zijn indrukwekkende en bijna koninklijke aanwezigheid, maakt het makkelijk om te zien waarom hij voor ons Black Bolt is.”
Showrunner Scott Buck vult aan: “Black Bolt is een personage wiens diepe complexiteit overgebracht moet worden zonder een woord te spreken. En ik ben dan ook erg enthousiast dat Anson hem tot leven mag brengen.”

Acteur Ken Leung (Lost) heeft getekend om in de huid te kruipen van Karnak, de neef van Black Bolt en persoonlijk adviseur, en Karnak kan fouten zien in alles en iedereen van vliegtuigen tot mensen.

Serinda Swan (Graceland) is gecast voor de rol van Medusa. Echtgenoot van Black Bolt en koningin van The Inhumans. Medusa is Black Bolts meest vertrouwde handlanger en heeft de kracht om haar haren op dezelfde manier te gebruiken als haar vingers en handen. Buck zei het volgende over deze keuze: "Serinda Swan heeft een bepaalde elegantie, innerlijke kracht en vastberadenheid die perfect is voor de rol van Medusa. Ik ben blij dat we haar hebben kunnen casten als onze koningin van Attilan."

Wanneer de superheldenserie Marvel's The Inhumans in première zal gaan is niet bekend gemaakt. In Amerika gaan de eerste twee aflevering in de bioscoop op IMAX formaat draaien om daarna van start te gaan bij ABC.

Wat denk je van de castleden tot nu toe?


Anson Mount
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten