Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Black Bolt gecast voor Marvel's The Inhumans, Karnak en Medusa ook gecast

Al in 2016 vermeldde MijnSerie dat ABC met nieuwe Marvel-superhelden zou komen. In februari 2017 kondigde ABC het eerste castlid aan. Nu hebben ze de hoofdrolspeler gevonden voor Marvel's The Inhumans.

Anson Mount (Hell on Wheels) zal de rol van Blackagar Boltagon a.k.a. Black Bolt vervullen, het Marvel-personage dat niet kan praten, want hij kan met zijn stem iedereen vernietigen. Jeph Loeb, Marvel’s chef TV-afdeling zei: “Anson houdt van de uitdaging om een personage te spelen dat enkel stil kan communiceren. Zijn enthousiasme, gemengd met zijn indrukwekkende en bijna koninklijke aanwezigheid, maakt het makkelijk om te zien waarom hij voor ons Black Bolt is.”
Showrunner Scott Buck vult aan: “Black Bolt is een personage wiens diepe complexiteit overgebracht moet worden zonder een woord te spreken. En ik ben dan ook erg enthousiast dat Anson hem tot leven mag brengen.”

Acteur Ken Leung (Lost) heeft getekend om in de huid te kruipen van Karnak, de neef van Black Bolt en persoonlijk adviseur, en Karnak kan fouten zien in alles en iedereen van vliegtuigen tot mensen.

Serinda Swan (Graceland) is gecast voor de rol van Medusa. Echtgenoot van Black Bolt en koningin van The Inhumans. Medusa is Black Bolts meest vertrouwde handlanger en heeft de kracht om haar haren op dezelfde manier te gebruiken als haar vingers en handen. Buck zei het volgende over deze keuze: "Serinda Swan heeft een bepaalde elegantie, innerlijke kracht en vastberadenheid die perfect is voor de rol van Medusa. Ik ben blij dat we haar hebben kunnen casten als onze koningin van Attilan."

Wanneer de superheldenserie Marvel's The Inhumans in première zal gaan is niet bekend gemaakt. In Amerika gaan de eerste twee aflevering in de bioscoop op IMAX formaat draaien om daarna van start te gaan bij ABC.

Wat denk je van de castleden tot nu toe?


Anson Mount
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00