Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Bill Paxton overleden

De veelzijdige acteur Bill Paxton is zaterdag 25 februari overleden aan de complicaties van een hartoperatie. Zijn familie heeft laten weten: “"Met pijn in het hart moeten we het nieuws delen dat Bill Paxton is overleden aan complicaties die opgetreden zijn tijdens een operatie.” In een verklaring zegt een vertegenwoordiger van de familie het volgende: “Bills passie voor het vak was voelbaar door iedereen die hem kende, zijn warmte en onvermoeibare energie waren onmiskenbaar.”

Bill Paxton werd door zijn Texaanse accent en warrige uiterlijk vaak gecast om cowboys of militairen te spelen. Hij speelde in grote films als The Terminator, Aliens, True Lies en Titanic. Maar ook op het kleinere scherm was Paxton geen onbekende. Vanaf 1980 was hij regelmatig te zien in series als Fresno, Miami Vice, Tales from the Crypt, Frasier, Hatfields & McCoys, Big Love, Agents of S.H.I.E.L.D. en Texas Rising. Bill was op de set bekend als Wild Bill vanwege zijn on-set grapjes.

In Training Day, de serie die nu nog wordt uitgezonden bij CBS, speelde Paxton de rol van Frank Rourke. CBS heeft nog niet laten weten door te willen gaan of te stoppen met de serie, hoewel alle dertien afleveringen al opgenomen zijn. Aflevering vijf van het eerste seizoen staat nog op 2 maart gepland. Uitvoerend producent Jerry Bruckheimer in een verklaring: “We zijn er werkelijk kapot van. Hij was een enorm getalenteerde acteur en een geweldige man, geliefd bij iedereen die meewerkte aan Training Day. Bills buitengewone hoeveelheid werk zal er voor zorgen dat hij nooit vergeten wordt. Onze oprechte deelneming gaat naar Bills familie en vrienden. Hij zal meer gemist worden dan wij uitdrukken kunnen.”

CBS en Warner Bros zeiden het volgende: “We zijn in shock en diep bedroefd door het nieuws deze morgen over het overlijden van Bill Paxton. Bill was natuurlijk een begaafd en populaire acteur, met vele memorabele rollen in de film en op televisie. Zijn collega’s bij CBS en Warner Bros. zullen een man herinneren die elke kamer kon doen oplichten met zijn aanstekelijke charme, energie en warmte. En als een fantastische verhalenverteller die het geweldig vond om amusante verhalen en anekdotes te vertellen over zijn werk. Iedereen hier biedt zijn/haar innige deelneming aan zijn vrouw Louise en zijn twee kinderen.”

Zijn tegenspeler in Training Day, Justin Cornwell, deelde een tweet:

Bill wordt overleefd door zijn twee kinderen en zijn vrouw Louise, met wie hij meer dan dertig jaar getrouwd was. William Paxton is 61 jaar geworden, R.I.P.

Bill Paxton
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
27 feb 2017 11:47 -
Veels te jong..
Reageer

Laatste nieuws

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 09:00
Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Gisteren, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03