Samurai Jack

8.4 / 10
23 min
Actie, Animatie, Kinder
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen laatste voor Samurai Jack

Vele fans van de animatieserie Samurai Jack hopen dat het vijfde seizoen de terugkeer zal inluiden van de serie. Helaas is niets minder waar. Samurai Jack heeft misschien wel een revival gekregen, maar dat is om Jack een mooi en volwaardig einde te geven. Bedenker Genndy Tartakovsky heeft verklaard dat het vijfde seizoen de allerlaatste wordt en daarmee komt de serie tot een volledig einde.

Het vierde seizoen van Samurai Jack eindigde in 2004 en Tartakovsky heeft vanaf die tijd heel lang geprobeerd om de serie met een film te kunnen afronden. Toen dit mislukte besloot Tartakovsky een alleerlaatste seizoen van de grond te krijgen. Dat lukte bij Adult Swim. Tartakovsky vertelde: “Dit is het dan. Dit is het definitieve einde en het is een geweldig einde. Ik heb het nog niet gezien, maar wel de storyboards gemaakt en ik vind het erg bevredigend. Het zou de deur naar Samurai Jack voor mij dicht moeten gooien.”

Als het allerlaatste vijfde seizoen van start gaat op 11 maart, zijn er vijftig jaar verstreken sinds we Jack voor het laatst zagen. Tijd is geen vriend geweest voor Jack. Aku heeft alle tijdportalen verwoest en Jack wordt, door het tijdreizen, niet meer ouder. En dus lijkt hij vervloekt om tot in de eeuwigheid te blijven leven.

Had jij gehoopt op meer seizoenen bij Adult Swim van Samurai Jack?


Genndy Tartakovsky
Vorige aflevering
CI
CI
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De driedelige boekenreeks Invisible Life van E. Lynn Harris uit 1991 wordt door HBO bewerkt tot serie.
Vandaag, 12:00
Voor het aankomende televisieseizoen van 2021-22 heeft FOX de serie Monarch besteld. De serie is een dramaserie over en met countrymuziek.
Vandaag, 11:00
Hoofdrolspeelster Stana Katic zegt dat er een einde komt aan Absentia, het derde seizoen zal de laatste zijn van de Amerikaanse misdaadserie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Gisteren, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Gisteren, 12:00