Extant

7.5 / 10
42 min
Drama, Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
2seizoenen/26afleveringen/2014 - 2015 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min20142015 (Beëindigd)
Netwerk:CBS
Extant is een Amerikaanse thrillerserie van de zender CBS. De serie ging in première op 2 juli 2014.

De serie vertelt het verhaal over een vrouwelijke astronaut die de banden met haar familie probeert te herstellen nadat ze een jaar lang weg in de ruimte was. Haar ervaringen leiden tot gebeurtenissen die uiteindelijk de loop van de menselijke geschiedenis veranderen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2

Populaire reacties (23)

avatar gumstarr
7
8 nov 2014
Toen CBS aankondigde dat ze Halle Berry hadden weten te strikken voor een nieuwe dertiendelige serie hing bij Huize Gumstarr direct de vlag aan de gevel. Ik ben namelijk fan van Halle. Al zou Halle dertien afleveringen lang in een steriel witte ruimte visserstruien breien van navelpluis, dan zou ik daar nog met alle plezier naar kijken. Dat dacht ik tenminste. De eerste 45 minuten Extant wezen echter al uit dat Halle niet meer de Halle is die in Swordfish gestrekt op een stretcher met ontbloot bovenlijf een boekje lag te lezen. Ook het feit dat de grote Steven Spielberg zijdelings bij deze uitgekauwde Alien(s) light versie betrokken is geweest, mocht helaas niet baten. Dus.

Hally heet in Extant Molly. Molly is astronaut en komt na een solovlucht van 13 maanden zwanger terug op aarde. Nou ben ik zelf geen vroedvrouw, maar van mijn drie jaar biologie op de middelbare school meen ik mij te herinneren dat je als mens aan 9 maanden meer dan genoeg hebt. Dat is dus een mysterie. Een mysterie dat vervolgens 13 afleveringen wacht op een antwoord. Tussen afleveringen één en dertien zit heel veel middelmatig acteerwerk en een opeenstapeling van “Yeah, right”‘s en “Tuuuuurlijk”‘s.

Eigenlijk zou Extant een 7 verdienen, maar omdat ik een sucker ben voor sentiment en de billen van Halle er in d’r astronautenpak uitzien als twee kipfilets in een vacuüm gezogen cellofaanverpakking geef ik ‘m een 7+. Zo ben ik.
avatar anonymous
-
10 jul 2014
Viel niet tegen! Af en toe een beetje cliche en erg voorspelbaar maar zit goed in elkaar tot nu toe!

Vergelijkbare series

The Blacklist
5 stemmen
Homeland
3 stemmen
V (2009)
2 stemmen
Continuum
2 stemmen
Helix
2 stemmen
Extant