Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Extant

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Extant. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Extant
Oscar winnares Halle Berry vraagt zich af wat het betekent om een mens te zijn in deze sci-fi thriller van uitvoerend producent Steven Spielberg. Gesloopt van verdriet na het verliezen van haar man en Humanich zoon Ethan moet astronaut Molly Woods gedwongen opgenomen worden in een “rustfaciliteit”. Ze gelooft dat haar opname onderdeel is van een samenzwering om haar stil te houden over de aanwezigheid van aliens. Molly ontsnapt maar ze krijgt te maken met een onbekende ziekte… één die waarschijnlijk te maken heeft met haar mysterieuze ontmoeting in de ruimte waardoor zij zwanger is geworden. Verraden door vrienden en bevriend geraakt met vreemden, inclusief agent JD Richter (Jeffrey Dean Morgan), gaat Molly op zoek naar Ethan en Adhu, haar hybride zoon, die nu meer van zijn soort heeft gemaakt. De overheid is bang dat de hybriden zullen zorgen voor het uitsterven van de mensheid daarom ontwikkelen zij een krachtig Humanich leger om tegen ze te vechten, maar de robots hebben ook eigen plannen. Het is tijd om een kant te kiezen nu de mensen strijden tegen aliens en robots in het fantastische tweede seizoen van Extant.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Acteurs: Halle Berry, Pierce Gagnon, Tyler Hilton, Grace Gummer en Goran Visnjic
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 34,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het twee seizoen Extant:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van Extant. Molly schiet verward iemand neer van wie ze denkt dat het Ahdu is. Wie schiet ze neer?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Greater Good
The Greater Good
02x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Nostromo
01 maa 2017 12:25 -
Aaarrgggg eindelijk tweede seizoen , die moet ik zien
Ik vind ze een super serie en is nog spannend ook .
Reageer
Extant