Class

7.1 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkBBC Three
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20162016 (Beëindigd)
Netwerk:BBC Three
Class is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC Three. De serie ging in première op 22 oktober 2016.

Class vertelt het verhaal over leerlingen van Coal Hill School die allen te maken hebben met hun eigen geheimen, angsten en verlangens. Dat terwijl ze een leven vol vrienden, ouders, huiswerk, seks en leed moeten leiden. De middelbare school waar ze op zitten is al sinds het begin onderdeel van het universum van Doctor Who. De prijs daarvan is dat de muren van tijd en ruimte rond de school dun geworden zijn; aan de andere kant van de muren wacht iets dat iedereen wil vermoorden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (2)

Class - Seizoen 1

7.5

Class - Eerste twee afleveringen

8

Nieuws (13)

De recensies op MijnSerie worden elke dag door vele geïnteresseerden gelezen, maar wisten jullie wel dat al deze recensies geschreven worden door onze toegewijde vrijwilligers?
5 mrt 2020
6
Hunters (2020) is een nieuwe dramaserie van Amazon Prime Video. Er is nu een startdatum bekend en bovendien is er een trailer verschenen.
4 jan 2020
1
Er is eindelijk een datum aangekondigd voor het twaalfde seizoen van de BBC One en BBC America serie Doctor Who. Ook is er een nieuwe trailer uitgebracht.
2 dec 2019

Populaire reacties (9)

8
06 dec 2016
Deze serie heeft echt 'the look and feel' van Doctor Who/Sarah Jane. Jammer dat het seizoen maar 8 afleveringen heeft. Ik heb in ieder geval van deze afleveringen genoten. Hoop voor April dat ze weer wat knapper wordt ;-). Maar wat zijn nu de Governors en wat hebben die met de weeping Angels? Hoop dat ze de serie wel een vervolg gunnen. Het is BBC dus dat maakt de kans groter dan die van een Amerikaanse serie.
7.5
27 feb 2017
Er komt geen 2e seizoen.

Vergelijkbare series

Doctor Who
9 stemmen
Torchwood
7 stemmen
Lost
1 stem
Fringe
1 stem