Training Day

7.1 / 10
45 min
Actie, Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2017 - heden
NetwerkCBS
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2017 - heden
Genres:ActieMisdaadDrama
Netwerk:CBS
Training Day is een Amerikaanse serie van de zender CBS. De serie ging in première op 2 februari 2017.

Training Day is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2001. In de film volgen we een jonge agent van de L.A.P.D. gespeeld door Hawke. Hij gaat in training bij een doorgewinterde sergeant die er bijzondere methodes op na blijkt te houden om zo drugssmokkelaars te slim af te zijn. Gedurende de film komt het personage van Hawke er achter dat zijn mentor een dubbele agenda blijkt te hebben. De serie begint 15 jaar na deze gebeurtenissen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Training Day.

Nieuws (15)

De nieuwe streamingdienst Quibi, die in april 2020 van start zal gaan, biedt een totaal afwijkend concept. De dienst zal zich daarmee kunnen onderscheiden van partijen als Netflix en Disney+.
do 13 februari
3
Big Love is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie telt vijf seizoenen en was te zien van 2006 tot en met 2011.
3 jan 2019
CBS heeft de einddatums bekend gemaakt van hun komedies, drama’s en realityseries. Vele series zijn al vernieuwd of gecanceld en sommige series wachten nog op het oordeel van CBS. CBS heeft al het zomerschema bekend...
28 mrt 2017

Populaire reacties (1)

7.5
17 jun 2017
Ondanks dat het maar één seizoen is, is het een mooi einde zonder vraagtekens!

Vergelijkbare series

The Shield
2 stemmen
Lethal Weapon
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem