Delen op social media

Big Love

7,5
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Geen nieuwe afleveringen, serie is beëindigd.

Info

Looptijd:2006 - 2011 (Beëindigd)
Duur:
Netwerk:HBO
Genres:Drama
Big Love is een Amerikaanse dramaserie van HBO. De serie ging in première op 12 maart 2006.

De serie gaat over een fundamentalistische mormoonse familie die aan polygamie doet. Hoofdpersonage Bill Henrickson (Bill Paxton) heeft drie vrouwen, Barb Henrickson (Jeanne Tripplehorn), Nicolette Grant (Chloë Sevigny) en Margene Heffman (Ginnifer Goodwin), die niet altijd even goed met elkaar overweg kunnen. De levensstijl van de familie is bovendien illegaal en moet daarom geheim blijven voor de buitenwereld. Henrickson is alleen met Barb voor de wet getrouwd.

Samen met Barb heeft Henrickson dochters Sarah (Amanda Seyfried) en Tancy (Jolean Wejbe) en zoon Ben (Douglas Smith). Met Grant kreeg hij zonen Wayne (Keegan Holst) en Ray (Garrett Gray). Met Margene heeft hij 2 zonen, "Aaron" en "Lester", en 1 dochter, genaamd "Nell". Dochter Sarah kan zich niet vinden in haar vaders polygame levensstijl. Zoon Ben ziet daarentegen zijn 'derde moeder' Heffman zelf wel zitten.

Acteurs

Nieuws (10)

Populaire reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Geen, serie is beëindigd.
05x08
6 maart 2011
05x09
13 maart 2011
05x10
20 maart 2011
Seizoen 3
0/10
Seizoen 4
0/9
Seizoen 5
0/10

Recensies (1)

9
Big Love - Seizoen 1
28 sep 2014
Hoe beschrijf je een serie waar de belangrijkste onderwerpen gaan over het leven, familie en polygamie, zonder de serie af te doen als saai en oninteressant? De bedenkers van Big Love (Mark V. Olsen en Will Scheffer) hadden in het begin zelfs een verhitte discussie omdat één van hen dacht dat...

Video's (0)

Nog geen video's aanwezig

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.