Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix vernieuwt twee komedies

Netflix heeft deze week twee komedies vernieuwd, Lovesick (Scrotal Recall) en One Day at a Time (2017).

Netflix heeft zijn liefde verklaard voor de dramedy Lovesick. De serie die voorheen Scrotal Recall heette, heeft een derde seizoen gekregen van de streamingdienst. De productiemaatschappij Clerkenwell Films heeft dit op Twitter laten weten. Hoofdrolspelers Johnny Flynn, Antonia Thomas, Daniel Ings en Joshua McGuire zullen later in het jaar weer te zien zijn.


Hoewel het nog niet officieel is bevestigd, is de verwachting dat de aankondiging van een nieuw seizoen heel binnenkort zal gaan plaatsvinden. Netflix heeft namelijk de serie al heel stiekem een tweede seizoen gegeven. One Day at a Time (2017), de komedie gebaseerd op de Norman Lear sitcom, draait om een Cubaans-Amerikaanse familie met in de hoofdrollen Justina Machado, Rita Moreno, Isabella Gomez, Marcel Ruiz, Todd Grinnell en Stephen Tobolowsky. Het eerste seizoen ging op 6 januari 2017 in première bij Netflix. De verwachting is dat het tweede seizoen eind 2017/begin 2018 van start zal gaan bij de streamingdienst.


Is het terecht dat deze twee series door Netflix vernieuwd zijn?Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
02 maa 2017 13:03 -
Beide zijn leuke comedy's. Vooral heel blij met 3e seizoen van Lovesick.
Reageer
avatar_tweemaalh
02 maa 2017 15:04 -
Scrotal Recall/Lovesick vond ik ook één van de betere komedieseries van het afgelopen jaar. Een derde seizoen zit er wat mij betreft zeker nog in.
Reageer

Laatste nieuws

Netflix 's On My Block maakt zich op voor de start van het vierde en laatste seizoen op 4 oktober, maar het universum breidt zich uit met de spin-off-serie Freeridge .
Vandaag, 16:02
Sex/Life vernieuwd met tweede seizoen door Netflix nadat seizoen één 67 miljoen huishoudens trekt.
Vandaag, 15:02
Otis en zijn vrienden zullen blijven leren. De serie Sex Education is met een vierde seizoen vernieuwd door Netflix . Het derde seizoen is uitgebracht op 17 september.
Vandaag, 14:02
2
Amazon Studios heeft formeel groen licht gegeven voor een YA-spin-off van het voor een Emmy genomineerde superheldendrama The Boys, geproduceerd door Sony Pictures Television.
Vandaag, 13:02
Een nieuwe versie van de met een Emmy bekroonde sciencefictionserie Babylon 5 is in de maak.
Vandaag, 12:00
1
Wie had dat kunnen denken, Ferry Bouman die borden staat te wassen. Het derde seizoen van Undercover lijkt nog meer verrassingen in petto te hebben.
Vandaag, 11:02