Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Netflix vernieuwt twee komedies

Netflix heeft deze week twee komedies vernieuwd, Lovesick (Scrotal Recall) en One Day at a Time (2017).

Netflix heeft zijn liefde verklaard voor de dramedy Lovesick. De serie die voorheen Scrotal Recall heette, heeft een derde seizoen gekregen van de streamingdienst. De productiemaatschappij Clerkenwell Films heeft dit op Twitter laten weten. Hoofdrolspelers Johnny Flynn, Antonia Thomas, Daniel Ings en Joshua McGuire zullen later in het jaar weer te zien zijn.


Hoewel het nog niet officieel is bevestigd, is de verwachting dat de aankondiging van een nieuw seizoen heel binnenkort zal gaan plaatsvinden. Netflix heeft namelijk de serie al heel stiekem een tweede seizoen gegeven. One Day at a Time (2017), de komedie gebaseerd op de Norman Lear sitcom, draait om een Cubaans-Amerikaanse familie met in de hoofdrollen Justina Machado, Rita Moreno, Isabella Gomez, Marcel Ruiz, Todd Grinnell en Stephen Tobolowsky. Het eerste seizoen ging op 6 januari 2017 in première bij Netflix. De verwachting is dat het tweede seizoen eind 2017/begin 2018 van start zal gaan bij de streamingdienst.


Is het terecht dat deze twee series door Netflix vernieuwd zijn?



Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

anonymous
anonymous 2 maart 2017, 13:03
Beide zijn leuke comedy's. Vooral heel blij met 3e seizoen van Lovesick.
tweemaalh
tweemaalh 2 maart 2017, 15:04
Scrotal Recall/Lovesick vond ik ook één van de betere komedieseries van het afgelopen jaar. Een derde seizoen zit er wat mij betreft zeker nog in.
Log in om een reactie achter te laten