Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix vernieuwt twee komedies

Netflix heeft deze week twee komedies vernieuwd, Lovesick (Scrotal Recall) en One Day at a Time (2017).

Netflix heeft zijn liefde verklaard voor de dramedy Lovesick. De serie die voorheen Scrotal Recall heette, heeft een derde seizoen gekregen van de streamingdienst. De productiemaatschappij Clerkenwell Films heeft dit op Twitter laten weten. Hoofdrolspelers Johnny Flynn, Antonia Thomas, Daniel Ings en Joshua McGuire zullen later in het jaar weer te zien zijn.


Hoewel het nog niet officieel is bevestigd, is de verwachting dat de aankondiging van een nieuw seizoen heel binnenkort zal gaan plaatsvinden. Netflix heeft namelijk de serie al heel stiekem een tweede seizoen gegeven. One Day at a Time (2017), de komedie gebaseerd op de Norman Lear sitcom, draait om een Cubaans-Amerikaanse familie met in de hoofdrollen Justina Machado, Rita Moreno, Isabella Gomez, Marcel Ruiz, Todd Grinnell en Stephen Tobolowsky. Het eerste seizoen ging op 6 januari 2017 in première bij Netflix. De verwachting is dat het tweede seizoen eind 2017/begin 2018 van start zal gaan bij de streamingdienst.


Is het terecht dat deze twee series door Netflix vernieuwd zijn?Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_H3nDri3
02 mrt 2017 13:03 -
Beide zijn leuke comedy's. Vooral heel blij met 3e seizoen van Lovesick.
Reageer
avatar_tweemaalh
02 mrt 2017 15:04 -
Scrotal Recall/Lovesick vond ik ook één van de betere komedieseries van het afgelopen jaar. Een derde seizoen zit er wat mij betreft zeker nog in.
Reageer

Laatste nieuws

Freeform heeft de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) gecanceld, er komt geen vierde seizoen.
Gisteren, 10:00
2
Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
woensdag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
woensdag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
woensdag, 12:00
1
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
woensdag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
dinsdag, 15:00