Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix vernieuwt twee komedies

Netflix heeft deze week twee komedies vernieuwd, Lovesick (Scrotal Recall) en One Day at a Time (2017).

Netflix heeft zijn liefde verklaard voor de dramedy Lovesick. De serie die voorheen Scrotal Recall heette, heeft een derde seizoen gekregen van de streamingdienst. De productiemaatschappij Clerkenwell Films heeft dit op Twitter laten weten. Hoofdrolspelers Johnny Flynn, Antonia Thomas, Daniel Ings en Joshua McGuire zullen later in het jaar weer te zien zijn.


Hoewel het nog niet officieel is bevestigd, is de verwachting dat de aankondiging van een nieuw seizoen heel binnenkort zal gaan plaatsvinden. Netflix heeft namelijk de serie al heel stiekem een tweede seizoen gegeven. One Day at a Time (2017), de komedie gebaseerd op de Norman Lear sitcom, draait om een Cubaans-Amerikaanse familie met in de hoofdrollen Justina Machado, Rita Moreno, Isabella Gomez, Marcel Ruiz, Todd Grinnell en Stephen Tobolowsky. Het eerste seizoen ging op 6 januari 2017 in première bij Netflix. De verwachting is dat het tweede seizoen eind 2017/begin 2018 van start zal gaan bij de streamingdienst.


Is het terecht dat deze twee series door Netflix vernieuwd zijn?Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
02 mrt 2017 13:03 -
Beide zijn leuke comedy's. Vooral heel blij met 3e seizoen van Lovesick.
Reageer
avatar_tweemaalh
02 mrt 2017 15:04 -
Scrotal Recall/Lovesick vond ik ook één van de betere komedieseries van het afgelopen jaar. Een derde seizoen zit er wat mij betreft zeker nog in.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Durrells. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Gisteren, 14:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
woensdag, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
dinsdag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 13:00