Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trekkies moeten nog meer geduld hebben, nieuwe Star Trek weer uitgesteld

De fans van Star Trek moeten beschikken over enorm veel geduld en een hele lange adem, want de premièredatum van de nieuwe Star Trek: Discovery is weer uitgesteld. De nieuwe Star Trek serie zou eigenlijk al in februari van start gaan, maar dat werd uitgesteld, waardoor The Good Fight opschoof van mei naar februari. Het is niet de eerste vertraging die de serie oploopt en zoals het er nu uitziet misschien ook niet de laatste.

Het vertrek van Bryan Fuller als showrunner was eerder reden om de serie uit te stellen. Nu is het de bedoeling dat Star Trek: Discovery eind deze zomer, begin najaar van start zal gaan. En dus niet in mei zoals eerst werd verklaard. CBS chef Les Moonves maakt zich zorgen: “Het is belangrijk om het goed te doen. Star Trek is een familiejuweel. We gaan het daarom niet overhaasten. Ik heb vertrouwen op basis van wat ik heb gezien.”

Denk jij dat er van zoveel uitstel uiteindelijk afstel komt?


Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_KE1992
28 feb 2017 13:43 -
Het zal er wel komen denk ik, gewoon veel geduld hebben helaas :p
Reageer
avatar_H3nDri3
28 feb 2017 14:12 -
Als ze het nu niet redden is het wel logisch om het op te schuiven naar het najaar ipv deze zomer. Kans op meer kijkers, dus meer reclame inkomsten.
Reageer

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00