Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Trekkies moeten nog meer geduld hebben, nieuwe Star Trek weer uitgesteld

Trekkies moeten nog meer geduld hebben, nieuwe Star Trek weer uitgesteld

De fans van Star Trek moeten beschikken over enorm veel geduld en een hele lange adem, want de premièredatum van de nieuwe Star Trek: Discovery is weer uitgesteld. De nieuwe Star Trek serie zou eigenlijk al in februari van start gaan, maar dat werd uitgesteld, waardoor The Good Fight opschoof van mei naar februari. Het is niet de eerste vertraging die de serie oploopt en zoals het er nu uitziet misschien ook niet de laatste.

Het vertrek van Bryan Fuller als showrunner was eerder reden om de serie uit te stellen. Nu is het de bedoeling dat Star Trek: Discovery eind deze zomer, begin najaar van start zal gaan. En dus niet in mei zoals eerst werd verklaard. CBS chef Les Moonves maakt zich zorgen: “Het is belangrijk om het goed te doen. Star Trek is een familiejuweel. We gaan het daarom niet overhaasten. Ik heb vertrouwen op basis van wat ik heb gezien.”

Denk jij dat er van zoveel uitstel uiteindelijk afstel komt?


Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

KE1992
KE1992 28 februari 2017, 13:43
Het zal er wel komen denk ik, gewoon veel geduld hebben helaas :p
anonymous
anonymous 28 februari 2017, 14:12
Als ze het nu niet redden is het wel logisch om het op te schuiven naar het najaar ipv deze zomer. Kans op meer kijkers, dus meer reclame inkomsten.
Log in om een reactie achter te laten