Star Trek: Discovery

8.1 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
2seizoenen/29afleveringen/2017 - heden
NetwerkCBS All Access
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:43 min2017 - heden
Star Trek: Discovery is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender CBS all Access. De serie ging in première op 24 september 2017.

Het ruimteschip USS Discovery draagt de identificatienummers NCC-1031. De serie Star Trek: Discovery zal zich tien jaar voor Star Trek: The Original Series afspelen, in de "normale" tijdlijn (dus niet in de alternatieve tijdlijn die voor de nieuwe films gebruikt worden). In tegenstelling tot de vorige series in de reeks, zal de hoofdrolspeler niet de kapitein maar een vrouwelijke lieutenant-commander zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 15
Seizoen 2
0 / 14

Recensies (4)

Star Trek: Discovery - Seizoen 2

9

Star Trek: Discovery - Seizoen 1

6.5

Nieuws (80)

Nieuwe recensies en series, datums, trailers en nog veel meer nieuws dat uitkwam van 2 tot en met 8 december.
maandag, 09:00
De podcast, start- en premièredatums van december, series toevoegen; dit en veel meer nieuws in het weekoverzicht van 25 november tot en met 1 december.
ma 2 december
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Star Trek: Discovery. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
wo 27 november
3

Populaire reacties (11)

9
26 feb 2018
Deze serie heeft mij blij verrast, kijkt heerlijk weg, goed acteerwerk en ontzettend mooie effecten! Kan niet wachten tot seizoen 2 komt
-
04 okt 2017
Ik hou ervan, maar dat heb ik altijd al gedaan. Daardoor zit je er snel in, verhaallijn is spannend en ziet er goed uit allemaal.