Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van NCIS New Orleans

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van NCIS New Orleans. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

NCIS New Orleans
Amerikanen komen naar de Big Easy om te feesten, maar de misdrijven krijgen vaak een dodelijke wending. En daar is de elite eenheid van NCIS: New Orleans in gespecialiseerd. Dwayne Cassius “King” Pride (Scott Bakula) staat aan de leiding van het team dat zaken moet oplossen die een bedreiging vormen voor de Amerikaanse veiligheid of zaken met militair personeel. Hij heeft zelf een team samengesteld bestaande uit voormalige rechercheur Christoper Lasalle (Lucas Black), de zeer toegewijde Meredith Brody (Zoe McLellan) en hun nieuwste rekruut voormalig ATF agent Sonja Percy (Shalita Grant). Terwijl zij onderzoek doen in het veld wordt al het bewijs op het hoofdkantoor onderzocht door de excentrieke forensisch wetenschapper Sebastian Lund (Rob Kerkovich), de onstuitbare hacker Patton Plame (Daryl “Chill” Mitchell) en lijkschouwer Loretta Wade (CCH Pounder). Van drones van de zwarte markt tot dodelijke nieuwe drugs en een dodelijke huisvredebreuk, niks is te extreem voor het team in de 24 afleveringen van dit tweede seizoen van NCIS: New Orleans.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Acteurs: Daryl Mitchell, Rob Kerkovich, Zoe McLellan, CCH Pounder, Lucas Black en Scott Bakula
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 34,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het twee seizoen NCIS New Orleans:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van NCIS New Orleans. De show speelt zich af in New Orleans, maar waar wordt deze show gefilmd?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Laissez les Bon Temps Rouler (2)
Laissez les Bon Temps Rouler (2)
07x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Nostromo
06 maa 2017 07:43 -
Wat een geweldige serie , veel leuker dan ncis New York en Los Angeles
Reageer
NCIS: New Orleans