Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Shemar Moore keert terug naar CBS

Shemar Moore zal niet als Derek Morgan terugkeren naar Criminal Minds van CBS, maar hij zal in de pilot van de nieuwe serie S.W.A.T de rol van Daniel ‘Hondo’ Harrelson gaan spelen. Op 7 februari 2017 liet MijnSerie al weten dat CBS druk bezig was met de reboot van S.W.A.T., de film uit 2003 met onder andere Samuel L. Jackson, Colin Farrell, Michelle Rodriguez en LL Cool J in de hoofdrollen.

Moore zal in de huid kruipen van Hondo, een rol die in de film werd gespeeld door Samuel L. Jackson, en hij zal een rol gaan spelen in de productie van S.W.A.T. Het karakter Hondo lijkt één en al rust uit te stralen maar de realiteit is net even anders. Want zodra er actie te beleven valt is hij namelijk paraat. Hondo heeft alle eigenschappen om een goede leider te zijn, maar hij is niet blij met de manier waarop hij er één is geworden.

Denk jij dat Moore de rol van Hondo goed zou kunnen invullen in de nieuwe serie S.W.A.T.?


Shemar Moore
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00