Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

The Big Bang Theory spin-off en meer Big Bang nieuws

Het zal weinig serieliefhebbers zijn ontgaan deze week, maar de cast van The Big Bang Theory is druk bezig met contractonderhandelingen. De vijf originele castleden willen meer geld en als ze dat niet zouden krijgen is het voortbestaan van de komedieserie bij de CBS gedoemd om in de handen te vallen van de Magere Hein van gecancelde series.

Maar nu blijkt dat deze vijf castleden Sheldon (Jim Parsons), Leonard (Johnny Galecki), Penny (Kaley Cuoco), Raj (Kunal Nayyar) en Howard (Simon Helberg) heel royaal zijn en elk 100.000 dollar willen inleveren van hun salaris, 1 miljoen dollar per aflevering. Dit om te zorgen dat de twee bijrolspeelsters Amy (Mayim Bialik) en Bernadette (Melissa Rauch) niet 200.000 dollar verdienen, maar 500.000 per aflevering krijgen.

Het ziet er dus rooskleurig uit voor de toekomst van The Big Bang Theory. Mochten alle castleden tekenen, staan er zeker nog twee nieuwe seizoenen aan te komen. Houd MijnSerie in de gaten voor het nieuws rond The Big Bang Theory!
Ook is de spin-off van The Big Bang Theory, Sheldon, in volle gang. De prequel, waar de jeugd van Sheldon Cooper in Texas centraal zal staan, heeft een jonge Sheldon en zijn moeder gecast.

De acht jaar oude Big Little Lies-acteur Iain Armitage zal de rol van de jonge Sheldon gaan spelen. En in een hele slimme casting gaat de dochter van Laurie Metcalf, zij speelt de moeder van Sheldon in The Big Bang Theory, Zoe Perry (Scandal), de moeder spelen van de jonge Sheldon als hij opgroeit in Texas.

Sheldon, die nog niet officieel tot pilot is besteld, wordt geschreven door Chuck Lorre en The Big Bang-showrunner Steven Molaro. Geen enkele acteur uit The Big Bang Theory zal optreden in deze single-camera lachbandvrije komedie. Maar Jim Parson zal optreden als uitvoerend producent.

Denk jij dat de castleden eruit gaan komen met CBS? En ga jij kijken naar Sheldon?


Iain Armitage en Zoe Perry
Vorige aflevering
Unraveling the Mystery: A Big Bang Farewell
Unraveling the Mystery: A Big Bang Farewell
12x24
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Big Bang Theory